Şahan Gökbakar’dan Galatasaraylı Marcao’ya sert tepki: Zavallı…

Galatasaraylı Marcao, dünkü Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na önce kafa attı ardından yumrukladı. Olayın ardından ise Marcao'ya tepkiler çığ gibi geldi. Şahan Gökbakar da tepkisini "Artık benim için Galatasaraylı değilsin. Yazıklar olsun" ifadesiyle dile getirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Süper Lig’in ilk haftasında Giresunspor ile karşılaştı. Galatasaray mücadeleden Diagne ve Cicaldau’nun attığı gollerle 2-0 galip ayrıldı. Mücadeleye Galatasaraylı Marcao’nun takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na saldırması damga vurdu.

ŞAHAN GÖKBAKAR’DAN TEPKİ

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

“Sinirim geçmiyor. Marcao’nun hareketi kabul edilemez. Arkadaşına kafa atıp, iki kez yumruk atan Marcao denen zavallı hemen yollanmalıdır. Bu arkadaşın yaptığı hareketi ceza falan kesmez. Bu hadsizi koy uçağa yolla. Bu yumruğu Galatasaray’a atılmış sayıyorum.”

Şahan Gökbakar'dan Galatasaraylı Marcao'ya sert tepki: Zavallı...

Şahan Gökbakar'dan Galatasaraylı Marcao'ya sert tepki: Zavallı...

NE OLMUŞTU?

Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Giresunspor’la karşılaşan Galatasaray’da Marcao, Kerem Aktürkoğlu’yla girdiği ikili diyaloğun ardından genç futbolcuya önce kafa attı, sonra yüzüne ve omzuna yumruk atmıştı. Brezilyalı savunmacı kırmızı kartla oyun dışına gönderilmişti.

Şahan Gökbakar’dan Galatasaraylı Marcao’ya sert tepki: Zavallı…

Yorumlar kapalı.