Sağlık Bakanı Koca’dan gençlere uyarı: Salgının dışında değilsiniz, evde kalın

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Özgürlük evimizde, hayat eve sığar." açıklaması yaparak durumun önemini belirtti ve gençlere de uyarılarda bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çin’in Wuhan kentine ortaya çıkıp tüm dünyaya yayılan Koronavirüs salgını Türkiye’de ki etkisini artırıyor. Bugün itibariyle 37 kişinin hayatını kaybettiği ülkemizde 1529 hasta hastanelerde tedavi görüyor.

Sağlık bakanı bugün verdiği bilgilerde, “SON 24 SAATTE 3.672 test sonuçlandı. 293 yeni tanı kondu. Çabalarımıza rağmen, hastalığa yenik düşen 7 insanımız daha oldu. GENÇLERE UYARIMIZ VAR: Salgının dışında değilsiniz. Hayatınızı yavaşlatın. Risk ortamına girmeyin. Riski evinize taşımayın. Evde kalın. Hayat eve sığar.” açıklaması yaparak durumun önemini belirtti ve gençlere de uyarılarda bulundu.

Daha sonra bir açıklama daha yapan Fahrettin Koca, “Özgürlük evimizde, hayat eve sığar” dedi

Sağlık Bakını Fahrettin Koca, twitter hesabından yaptığı açıklamada, “ŞİMDİKİ GENÇLER… Söze böyle başlayanların eline bugünlerde koz veriyorsunuz :) Koronavirüs konusunda fazlasıyla dikkatli olmanızı bekliyorum. Hayat demek, hareket demek. Eyvallah. Fakat bir süreliğine başka bir moda geçiyoruz. Özgürlük evimizde. HAYAT EVE SIĞAR.” dedi.

Sağlık Bakanı Koca’dan gençlere uyarı: Salgının dışında değilsiniz, evde kalın

Yorumlar kapalı.