Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Aşılamaya yeni bir grup daha eklendi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı programına öncelikli bir grubun daha dahil edildiğini açıklayarak, ''Bugünden itibaren tam bağımlı orta düzey ve ağır engelli vatandaşlarımızın aşılanması başlıyor'' dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüse karşı geliştirilen yerli aşıya ilişkin son durumun bilgisini paylaşırken aşılama sırasına yeni bir grup daha eklendiğini duyurdu.

Bakan Koca’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, tam bağımlı orta düzey ve ağır engelli vatandaşlarımızın aşılanması başlandı.

Fahrettin Koca’nın Twitter’dan yaptığı açıklama ise şöyle:

Aşı programımızda öncelikli bir grubu daha aşılamaya başlıyoruz. Bugünden itibaren tam bağımlı orta düzey ve ağır engelli vatandaşlarımızın aşılanması başlıyor. Bu güce güvenin.

Bunun yanı sıra Bakan Koca, yerli aşı hakkında da son durumu paylaştı. Koca, “Yerli aşımızla ilgili de son aşamaya gelmiş bulunuyoruz. Faz çalışmaları devam eden üç aşı adayımızdan biri Faz 3 aşamasına gelmiştir. En kısa sürede Faz 3 aşılamaları başlayacaktır. Kendi geliştirdiğimiz aşımızın kullanımının da yaklaştığı müjdesini vermek isterim.” dedi.

 

Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Aşılamaya yeni bir grup daha eklendi

Yorumlar kapalı.