Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun silahla vurularak öldürülmesi olayında perde arkasındaki detaylara ilişkin iddialar gündeme geldi. İddialara göre olayın sebebi, bir alacak-verecek anlaşmazlığı. Olayın nedenlerine ilişkin resmi bir açıklama ise henüz yapılmadı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken‘in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, dün gece Bakırköy’de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Sözcü’den Habip Atam’ın haberine göre, İddiaya göre Beşiktaş eski yöneticisi Mahmutyazıcıoğlu, ortağı olduğu restoranda otururken, içerideki iki kişi saat 00.30 sıralarında 42 yaşındaki avukatı masasına çağırdı.

ÖNCE TARTIŞTILAR SONRA ATEŞ ETTİLER

Şafak’ı masaya davet ettikleri ve kısa bir konuşmanın ardından masanın altından ateş ettikleri ortaya çıktı. Ardından silahını doğrultarak bir el daha ateş etti.

Mahmutyazıcıoğlu, saldırganlardan kurtulmak için dışarıya çıkmaya çalıştı. Ancak şüpheliler ateş etmeye devam etti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun bacaklarına dört kurşun isabet etti. Saldırganlar, yaralı avukata yardım etmek isteyen şoförüne de ateş ederek yaraladı.

KAN KAYBINDAN YAŞAMINI YİTİRDİ

Olayın ardından hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu’nun kasığına isabet eden kurşunlardan birinin atardamara denk geldiği ve kan kaybından yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı

Yorumlar kapalı.