Rüyada kedi görmek ne anlama gelir? Rüyada yavru kedi görmek anlamı

Rüyada kedi görmek ne anlama geliyor? Sorusu merak ediliyor. Genel anlamda rüyada görülen kedi, ev halkından bir kimseye işaret edilmiştir. Rüyasında kedi gören insanlar 'Rüyada kedi görmek ne demek?' Sorusuna yanıt arıyorlar. İşte Rüyada kedi görmek, kedi sevmek, kedi saldırması, yavru kedi görmenin anlamı...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rüyada kedi görmek ne anlama gelir? Uyku sırada görülen rüyalar çoğu zaman hatırlanmazken, uyandığınızda hatırlamış olduğunuz rüyalar ise merak konusu olmaktadır. Rüya tabirleri konusunda en çok araştırılan konuş başlıkları arasında rüyada kedi görmek yorumu da yer alır.

Rüyada kedi görmek ne anlama gelir sorusunun cevabı rüyanın detayına göre değişkenlik gösterebilir. İşte Rüyada kedi görmek ne anlama gelir? Rüyada yavru kedi görmek anlamı hakkında merak ettikleriniz.

Rüyada kedi görmek ne anlama gelir? Rüyada yavru kedi görmek anlamı

RÜYADA KEDİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada kedi gören kimse rüyasının anlamını oldukça merak etmektedir. Rüyada kedi görmek dedikoduculuğa, fesat ve hırsız kişilere yorulur. Bazı yorumculara göre ise yeni tanıştığınız bir kişi yüzünden çok eski bir dostunuza sırt çevireceğinize ve daha sonra bu kararınız için pişman olacağınıza işaret eder. Etrafınızda samimi olmayan insanların bulunduğuna ve bu kişiler ile dostluk kurmaktan uzak durmanız gerektiğine delalet eder.

RÜYADA SİYAH KEDİ GÖRMEK

Rüyada siyah bir kedi görülmesi husumete, savaşa yorulurken aynı zamanda şefkat duyguları olan bir kadına da işaret etmektedir. Bir diğer anlamı ile rüyada kara kedi görmek hüzne, kedere ve düşmanlığa işaret etmektedir.

Rüyada kedi görmek ne anlama gelir? Rüyada yavru kedi görmek anlamı

RÜYADA SARI KEDİ GÖRMEK

Rüyada sarı kedi görmek, rüyayı gören kişinin daha önce hiç düşmediği hatalara düşeceğine, çevresinde bulunan insanlarla arasının kötü olacağına, onlardan tepki çekeceği şeyler yapacağını ifade eder. Rüyada kedi görmenin bir diğer yorumu ise iyi olmayan kimselerle birlik olarak işlere kalkışacağına ve bunun olumsuz sonuçlar doğuracağına, sıkıntı yaşayacağına ve kendini tehlikeye sokacağına yorulur.

RÜYADA YAVRU KEDİ GÖRMEK

Rüyada yavru kedi gören kimse yakın çevresini ihmal ettiği ve yeterli ilgi alaka göstermediğine delalet eder. Ayrıca yakın bir kimseden yardım beklendiğine ve aynı zamanda endişe anlamı da taşımaktadır.

RÜYADA BEYAZ KEDİ GÖRMEK

Rüyada kedi görmenin bir diğer detayı da kedinin beyaz olmasıdır. Rüyada beyaz kedi görmek hayırlı yorumlanmaz. Rüyayı gören kişinin sıkıntılı bir süreç geçireceğini ve bu durumları azimle aşacağını ifade eder. Aile ve iş hayatında da sıkıntılı zamanlar yaşayacağına sabrederek tüm bunlardan kurtulabileceğine delalet eder.

RÜYADA KEDİ TIRMALAMASI

Rüyada tırmalanmak, çevresinde ona yaklaşan ve tehlike arz eden bir düşman olduğunu ifade eder.

Rüyada kedi görmek ne anlama gelir? Rüyada yavru kedi görmek anlamı

RÜYADA BİRDEN FAZLA KEDİ GÖRMEK

Rüyada birden fazla kedi görmek, kötü arkadaşlıklara, kedi sürüsü görülmesi kendinize ve yaşantınıza çeki düzen vermeniz gerekeceğine işaret etmektedir. Kötü ve yararsız insanlardan – arkadaşlardan gelebilecek kötülüklere dikkat edilmesi gerektiğine delalet eder.

RÜYADA GRİ KEDİ GÖRMEK

Rüyada gri kedi görmek iş ve özel hayatınız da yaşayacağınız can sıkıcı ve elverişli olmayan durumları işaret etmektedir. Rüyada gri kediyi sevebiliyorsanız yaşayacağınız tüm bu olumsuz durumları aşabileceğinize yorulur.

RÜYADA KEDİ ISIRMASI

Rüyada kedi ısırması görülüyorsa çocuğu için didinen ve terbiyesi üzerine düşen anneye – kadına yorulur. Rüyada görülen bu detay dünyada işlerin iyi gitmeyeceğine halk ile ilgili adalete işaret etmektedir. Bazı zamanlarda da festa, hırsız kimseye delalet edilir.

Rüyasında kendi evindeki dişi kedisinin kendi sahibini ısırması, evin sahibi tarafında rahat bir sene geçirileceği anlamına gelir. Rüyada kedi görülmesi hizmetçiyi simgeler.

Rüyada kedi görmek ne anlama gelir? Rüyada yavru kedi görmek anlamı

RÜYADA KEDİ BESLEMEK

Rüyada kedi beslendiğinin görülmesi emir altında çalıştırılan kimselere işaret eder. Kızgınlığını, öfkesini belli etmeyen, gizleyen kişileri simgeler. Rüyada kedi beslemenin pek çok farklı anlımı ve tabiri bulunmaktadır.

Kimi tabir edenlere göre rüyada kedi beslemek yaşanılan sıkıntılardan kurtulmaya iyi gişler yapılmasına, yaşamda olumlu değişim ve gelişimler olacağına delalet eder. Zengin kimselerden gelecek yardıma ve rahatlığa işaret etmektedir.

Rüyada kedi görmek ne anlama gelir? Rüyada yavru kedi görmek anlamı

Yorumlar kapalı.