Rıdvan Dilmen cevap verdi: TRT’de yıllık maaşı 1 milyon dolar mı?

NTV'de uzun süreli yorumculuk kariyerini bitiren Rıdvan Dilmen'i, yeni sezonda TRT ekranlarında olacağı açıklanmıştı. Spor yorumcusunun yıllık maaşının 1 milyon dolar olacağı iddiası da gündeme bomba gibi düştü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NTV’deki uzun süreli yorumculuk kariyerini bitiren Rıdvan Dilmen’in, yeni sezonda TRT ekranlarında olacağını, Dilmen’in gelmesinden sonra Ersin Düzen’in istifa ettiği açıklanmıştı.

Şimdi de Dilmen’in kazancıyla ilgili de çok ses getirecek bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli futbol adamının bu sezon için yıllık 1 milyon dolar maaş alacağı öne sürüldü.

Dilmen, bu sezon NTV’de olduğu gibi yine Süper Lig’i yorumlayacak. Dilmen’in kazancıyla ilgili ortaya atılan iddia ise gündemi sarstı… Dilmen’in yıllık 1 milyon dolar kazanacağı ileri sürüldü…

Rıdvan Dilmen, Odatv’nin bu konuya ilişkin sorusunu yanıtladı. Yıllık 1 milyon dolar iddiasına espriyle “Yanlış yazmışlar aylık olacak” diye yanıt veren Dilmen, söz konusu rakamın gerçek olmadığını dile getirerek 1 milyon dolar iddiasını kesin bir dille reddetti. Dilmen sözleşmesinde yer alan rakamı ise açıklamadı…

Rıdvan Dilmen cevap verdi: TRT’de yıllık maaşı 1 milyon dolar mı?

Yorumlar kapalı.