Rasim Ozan Kütahyalı: Ayşenur Arslan’ı hapse atıyorlardı, biz devreye girdik; Uğur Dündar 28 Şubat soruşturmasında korkuyordu, bizi aradı!

Ayşenur Arslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı ile ilgili sözlerinden dolayı "hapse atılacağını" ancak kendisinin araya girdiğini söyleyen Kütahyalı, 28 Şubat soruşturmasında Uğur Dündar'ın kendisini arayarak; "Rasim'cim, seni çok seviyoruz, izliyoruz. Çok delikanlı bir tarzın var." dediğini iddia etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz gün canlı yayında Ali Koç ile tartışan Rasim Ozan Kütahyalı, katıldığı Youtube yayınında yaşananları anlattı. Muhaliflerin kendisine saldırarak rahatladığını söyleyen Kütahyalı, “Ey muhalifler! Sizin düşmanınız ben değilim. Karşıtınızım ama dostunuzum. Bunlar sizi kandırıyor, aldatıyor” ifadelerini kullandı.

“Rasim Ozan’a dokunanlar devlet aradığında hazır ola geçiyorlar”

Kütahyalı, katıldığı yayında şöyle konuştu:

“Şu an kurulan rejim Ak Parti rejimi, Tayyip Erdoğan rejimi değil ki. Bu bir ortak. Şu an Atatürkçüler sistemden dışlandı falan mı sanıyorsunuz? Hepsi beraber, beraberiz. Beraberiz derken; onlar benden nefret edebilir.

Ümit Kocasakal’a da söyledim. “Aman hoşgörülü davran bunlar bizim köpeğimiz” dedim. Dava falan açmadı. Niye açmıyor kardeşim? Anlatırım o zaman her şeyi. Bunlar numaradan yapmasınlar. Bize dokunacaklar, devletin bazı kurumlarındaki bizim üstatlarımız bunları arayınca hazır ola geçecekler, numaradan Rasim Ozan’a dokunacaklar!

“Muhalefet nedir, bütün bu sisteme muhalif olmaktır”

Melih Gökçek ve Osman Gökçek’e de numaradan dalan vardır böyle. Başka yerde de hazır olda durur. Muhalefetsen adam gibi muhalefet olacaksın. İktidarın bir tarafından tutunup öbür tarafındaki adamı vurmak, iç harptir. Muhalefet nedir, bütün bu sisteme muhalif olmaktır.”

“Ey muhalifler, bunlar sizi kandırıyor”

Halk TV programcısı Ayşenur Arslan ve gazeteci Uğur Dündar hakkında Kütahyalı, Arslan’ın cezaevine girmesine engel olduğunu, 28 Şubat’ta Uğur Dündar’ın yargılanmaktan korktuğunu iddia etti. Kütahyalı şöyle konuştu:

“Ayşenur Arslan, Türk Mukavemet Teşkilatı’na terör örgütü dedi. Hapse atıyorlardı bunu, biz devreye girdik. Nagehan (Alçı) da onu aradı. Baktık yaşlı başlı kadın… CHP sahip çıkmadı.

Rasim Ozan Kütahyalı: Ayşenur Arslan’ı hapse atıyorlardı, biz devreye girdik; Uğur Dündar 28 Şubat soruşturmasında korkuyordu, bizi aradı!

Yorumlar kapalı.