Rapçi Vanilla Ice’den itiraf: Madonna bana evlenme teklif etti

Vanilla Ice, Madonna'yla geçmişteki ilişkisine dair düşüncelerini dile getirdi ve Madonna'nın bir zamanlar kendisine evlenme teklif ettiğini öne sürdü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Madonna: Unstoppable (Madonna: Durdurulamaz) kitabına göre, gerçek adı Rob Van Winkle olan pop-rapçi ve Grammy ödüllü şarkıcı 1990’lı yıllarda 8 ay çıkmış.

Vanilla Ice, Madonna’nın 1992’de yayımlanan Sex adlı kahve sehpası kitabındaki fotoğraflarda yer almıştı.

Madonna’yla geçmişteki ilişkisi hakkında konuşan Van Winkle, Yahoo Entertainment’a şarkıcının bir zamanlar kendisine evlenme teklif ettiğini söyledi.

Van Winkle, “Aslında Madonna bana evlenme teklif etti” dedi.

Bense ‘Bunun için çok gencim. Bu noktada henüz çok yeniyim, hızımı yeni yeni artırıyorum, üzgünüm’ dedim.
Ama Madonna bir taneydi ve çok iyi vakit geçirdik. Sanırım benim şimdi olduğum gibi, şehirdeki en yaşlı genç olmayı seviyordu.
63 yaşındaki Madonna, 54 yaşındaki Van Winkle’dan 9 yaş büyük.

Van Winkle sözlerini şöyle sürdürdü:

Gittiğimiz her yerde eğlenirdik ve sadece ikimiz giderdik. Komik çünkü kılık değiştirirdik, bu yüzden bunu asla bilemezdiniz ama alenen herkesin içindeydik.
Alışveriş merkezlerinde alışverişe gittik, Chili’s’te ve Waffle House’ta yedik. Bıyığım, bu çılgın peruğum ve gözlüğüm vardı ve sinemaya falan giderdik.
Van Winkle, Madonna 1992’de Mae Mordabito rolüyle yer aldığı A League of Their Own filmini çekerken, “Like a Virgin” parçasıyla ünlü şarkıcıyla birlikte Indiana’da yaşadığı anları anımsadı.

The Independent yorumlarını almak için Madonna’nın temsilcisiyle irtibata geçti.

Van Winkle’a göre Madonna, ünlü rapçinin Kristin Minter ve Naomi Campbell’la oynadığı 1991 yapımı Cool as Ice filminden keyif almış.

Van Winkle “Filmi sevdi, adamım,” dedi.

Konserlerimdeydi ve oraya gelir, dans ederdi.
Hip-hop’u ve tüm dansları severdi çünkü Madonna da kendi koreografisinin çoğunu kendisi yapardı. Madonna gerçekten süper bir şovmen.M

Rapçi Vanilla Ice’den itiraf: Madonna bana evlenme teklif etti

Yorumlar kapalı.