Putin, pandaya sarılmayı hayal eden çocuğun dileğini yerine getirdi

Rusya'nın Tula bölgesinde Noel dilek ağacına 'bir pandaya sarılmak istediği' notunu bırakan Aleksandr adındaki çocuk, Moskova Hayvanat Bahçesine giderek pandaları gördü ve hayvanların eğitildiği özel alanı ziyaret etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Noel Dilek Ağacı’ etkinliğine katılan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Tula bölgesinden Aleksandr adındaki erkek çocuğun bir pandaya sarılma hayalini gerçekletirmeye yardımcı olacağı sözünü vermişti.

Gönüllüler organizasyonu ‘#MıVmeste’nin Telegram kanalından yapılan açıklamada “19 Aralık’ta Tula bölgesinden 10 yaşındaki Aleksandr Kolyasnikov’un dileği gerçekleşti, pandalarla bir araya geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 5 Aralık günü Aleksandr’ın ‘Noel dilek ağacına’ astığı dileğini okumuştu. Aleksandr ailesiyle birlikte Rusya’nın başkentine gelerek, Moskova Hayvanat Bahçesi’nin görevlilerinin gözetiminde pandalarla buluştu” ifadelerine yer verildi.

Hayvanat bahçesi görevlilerinin Aleksandr’a hayvanların günlerinin nasıl geçtiği, onlara nasıl bakıldığı ve davranışlarının nasıl incelendiğiyle ilgili bilgi verdikleri belirtilen açıklamada, “Aleksandr, girişi ziyaretçilere kapalı olan hayvanların eğitildiği özel alanı ziyaret etti. Jui adlı pandayla kumaşa renkli baskılar resmederek benzersiz bir tişört elde etmeyi başardı” denildi.

Dileği yerine geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Aleksandr, “Şu an benim için olağanüstü şeyler oluyor. Heyecanlı ve mutluyum. Pandaları gerçekten çok seviyorum, büyük ve tüylüler” dedi.

Putin, pandaya sarılmayı hayal eden çocuğun dileğini yerine getirdi

Yorumlar kapalı.