Prens Harry ve Meghan Markle ‘alay konusu’ oldu

HBO'nun tartışma yaratan çizgi dizisi The Prince'te Prens Harry ve Meghan Markle alay konusu edildi. Dizide Royally Screwed (Asil Bir Şekilde Mahvolanlar) adlı ev dekorasyon programı sunarken görülen çift, komik duruma düşerken görülüyor. İkili, ardından kendileri için "Asil bir şekilde mahvolduk!" ifadelerini kullanıyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HBO’nun satirik (eleştirel) çizgi dizisi The Prince geçen ay yayına girince manşetleri süslemiş, birçok kişi dizinin Prens George’la alay edişini “acımasız” diye nitelemişti. Fakat dizide alay konusu olan tek kraliyet mensubu o değildi.

Independent’in haberine göre çizgi dizinin bölümlerinde Prens Harry ve Meghan Markle da yoğun bir şekilde yer buluyor.

Family Guy’ın yazarı Gary Janetti’nin yarattığı dizi, Prens William’la Kate Middleton’ın tahta çıkma sırasında üçüncü olan en büyük çocukları Prens George’un gözünden kraliyet ailesinin hayali iç işleyişini konu ediyor.

Bölümlerden birinde, Orlanda Bloom ve Condola Rashad’ın sesleriyle hayat verdiği Prens Harry ve Meghan Markle karakterleri, Royally Screwed (Asil Bir Şekilde Mahvolanlar) adlı ev dekorasyon programı sunarken görülüyor.

“ASİL BİR ŞEKİLDE MAHVOLANLARIZ”

Çizgi dizideki çift kendilerini tanıtırken şöyle diyor:

“Merhaba, ben Meghan Markle ve ben Harry, biz asil bir şekilde mahvolanlarız. Her hafta durumu kötü bir evi güzelleştiriyoruz.”

Bir aile, evlerini dönüştürmek için çifte hayatları boyunca biriktirdikleri  75 bin doları (yaklaşık 650 bin TL) veriyor. Fakat ailenin annesi, kraliyet çiftinin tüm bütçeyi mutfak için som altın kakmalı bir tezgah arası kaplamasına harcadığını ve evin geri kalanının tamamen aynı olduğunu görünce yere yığılıyor.

Prens Harry ve Meghan Markle ‘alay konusu’ oldu

Yorumlar kapalı.