Prens Andrew davasında sıcak gelişme: Meghan Markle ifade vermeye çağrılabilir

İngiliz kraliyet ailesini derinden sarsan Prens Andrew aleyhindeki cinsel taciz davasında şok bir gelişme yaşandı. Andrew'nun yeğeni Harry'nin eşi Meghan Markle'ın da davada şahit olarak dinlenmesi önerildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Prens Andrew‘a karşı dava açan Amerikalı Virginia Roberts Giuffre’yi temsil eden avukat David Boies, prensin davranışları hakkında “önemli bilgiler” edinmiş olabileceğini düşündüğü, “gerçeği söyleyeceğine güvenebileceğimiz biri” olarak tanımladığı Meghan Markle’ı şahitlik etmeye çağırmayı önerdi.

Giuffre, henüz 17 yaşında olduğu sırada dünyanın en büyük taciz davasının sanığı olan Jeffrey Epstein’ın talimatıyla Prens Andrew ile birlikte olmaya zorlandığını ileri sürerek dava açmıştı.

Avukat Boies, üç nedenden dolayı Markle’ın ifadesinin alınması gerektiğini söyledi. Boies şunları söyledi: “Bir; ABD’de yaşıyor, dolayısıyla onun üzerinde yargı yetkisine sahibiz. İki; bir süre için bile olsa açıkça Prens Andrew’un yakın bir arkadaşı olduğundan onun neler yaptığını görmüş olabilir, yaptıklarını görmediyse de insanların hakkında konuştuklarını duymuş olabilecek bir konumda. Onunla geçmişteki ilişkisi nedeniyle, çok önemli bilgilere sahip olabilir. Hiç değilse de mutlaka biraz bilgisi olacaktır. Üç; doğruyu söyleyeceğine güvenebileceğimiz biridir. Bu üçü de geçerli sebeplerdir.”

KRALİÇE VE PRENS HARRY İFADE VERMEYE ÇAĞRILMAYACAK

“Andrew’ya yakın olan ve onun eylemleri hakkında bilgi sahibi olan bir iki kişinin ifadesini alacağız” diyen Avukat Boies, bu kişilerin eski karısı ya da kardeşi olması ihtimalini üzerinde duruyor.

 

Prens Andrew davasında sıcak gelişme: Meghan Markle ifade vermeye çağrılabilir

Yorumlar kapalı.