Pelin Akil’i çileden çıkaran yorum: Bir bitmediniz!

Anıl Altan ile mutlu bir evlilik sürdüren Pelin Akil, kendisini çocukları Alin ve Lina arasında ayrımcılık yapmakla suçlayan takipçisine isyan etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Akil, "Bir bitmediniz ya gerçekten. İnsan çocuklarını ayırabilir mi? Alin kucak sevmiyor. Alin, kucağa alınınca inmek istiyor. Bunu açıkladığıma inanamıyorum" ifadelerini kullandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anıl Altan, kendisi gibi oyuncu olan Pelin Akil ile 2016 yılında evlendi. Alin ve Lina adında ikiz bebekleri olan çiftin mutlu evliliği sürüyor. Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Akil, bir takipçisinin, “Bunu kucağından ne zaman indireceksin? Biraz da Alin’i kucağına al, garibim ana kucağını hissetsin” mesajını ifşa etti.

İSYAN ETTİ: BİR BİTMEDİNİZ!

Kendisini çocukları arasında ayrımcılık yapmakla suçlayan takipçisine isyan eden Pelin Akil, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

34 yaşındaki Pelin Akil, yaptığı paylaşımda, “Arkadaşlar Alin kucak sevmiyor. Alin, kucağa alınınca inmek istiyor. Bunu açıklamama gerek mi var? Onunla da başka şeyler yapıyoruz. Birbirimize koşup, sarılıyoruz ama kucak sevmiyor. Bunu açıkladığıma inanamıyorum. İnsan çocuklarını ayırabilir mi? Ve bunu yazanlar anneler, inanılmaz… Bakıyorum bazen sayfalarına; tek çocuğu var. ‘İki tane çocuğun olunca anlarsın’ mı diyeyim? Ne diyeyim? Bir ara da tam tersini söylüyorlardı. ‘Lina’ya çok ilgisizsin, hep Alin kucağında’ falan diye. Çünkü karakterleri değişiyor. Bir bitmediniz ya gerçekten… O gözle izleyenler, bakanlar… İnsan çocuklarını ayırabilir mi? Onlar ikisi de benim canım” ifadelerini kullandı.

Pelin Akil'i çileden çıkaran yorum: Bir bitmediniz!

2. YAŞ GÜNÜ KUTLAMASI

Öte yandan mutlu bir evlilik sürdüren ünlü çift, nisan ayında kızları Alin ve Lina’nın 2. yaş gününü kutlamıştı. Evlerinin bahçelerini süsleyen çift, ikiz çocuklarıyla birlikte çekildikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından yayınlamıştı.

Pelin Akil’i çileden çıkaran yorum: Bir bitmediniz!

Yorumlar kapalı.