‘Pamuk’ kalp krizi geçiren sahibini 14 gün hastane kapısında bekledi

Ordu’da kalp krizi geçiren 81 yaşındaki Mehmet Çakmak’ın, "Pamuk" isimli köpeği, sahibinin tedavi gördüğü hastanenin giriş kapısının önünde bekledi. Sağlık görevlileri ve çevredekilerin ilgi odağı olan sevimli köpek, 14 gün sonra taburcu olan sahibi ile birlikte evine döndü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Şahicili Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Çakmak, 13 Mart’ta evinde maç izlerken, kalp krizi geçirdi. Ailesinin ihbarı üzerine eve gelen 112 acil sağlık ekipleri, kalbi duran Çakmak’a 20 dakika müdahale etti.

Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çakmak yeniden hayata döndürülünce ameliyata alındı. Kısmen felç geçiren ve yoğun bakım servisinde tedavi gören Çakmak, servise çıkarıldı.

Sahibi Mehmet Çakmak’ın çocuklarıyla birlikte hastaneye gelen Pamuk isimli köpek, giriş kapısı önünde beklemeye başladı. Hastaneden ayrılmayan köpek, sağlık çalışanları ve vatandaşların da ilgi odağı oldu.

Sağlık görevlilerinin beslediği köpek, gece-gündüz hastane kapısında bekleyişini sürdürdü. Sevimli köpek 14 gün sonra taburcu olan Çakmak ile birlikte evine döndü. Sevimli köpek, şimdilerde ise hasta yatağındaki sahibini evinin önünde bekliyor.

Köpeğin 14 gündür kapının önünde beklediğini ifade eden hastane personeli Nazım Koçan ise, “Sahibini bekledi, çok sakin bir köpek” diye konuştu.

‘Pamuk’ kalp krizi geçiren sahibini 14 gün hastane kapısında bekledi

Yorumlar kapalı.