Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti evlenme kararı aldı

Uzun yıllardır aşk yaşayan ve bu sene düğün yapacaklarını duyuran Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, İtalya'da nikah masasına oturma kararı aldı. Alışveriş yaparken görüntülenen çift, İtalya'ya tercih etmeleriyle ilgili "Bizim için anısı var, orayı seviyoruz" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıllar önce yayınlanan Kiraz Mevsimi dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, mutluluklarıyla örnek çiftler arasında yer alıyor. İlişkilerini basından uzak yaşamayı tercih eden çift, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Bu sene nikah masasına oturacak olan çift, detaylar hakkında konuştu.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, İtalya'da nikah masasına oturacak

“İTALYA’NIN BİZİM İÇİN ANISI VAR”

Bu yaz İtalya’da evlenecek olan Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, düğünün neden İtalya’da olacağıyla ilgili konuştu. Özge Gürel, gazetecilere dönerek “Hiç sürpriz bırakmıyorsunuz” diyerek şakayla karışık sitem etti. Güzel oyuncu, muhabirlerin “Kiraz Mevsimi dizisi İtalya’da çekildi. Serkan Çayoğlu ile orada tanıştınız. Düğün o yüzden mi İtalya’da olacak?” sorusuna “Bizim için anısı var, orayı seviyoruz” cevabını verdi.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti evlenme kararı aldı

Yorumlar kapalı.