Özcan Deniz’in annesinden flaş açıklamalar! Müstakbel geline veto

Özcan Deniz’in kız kardeşi Yurda Deniz Zekeriyaköy’de bir güzellik merkezi açtı. Açılışa Özcan Deniz’in annesinin açıklamaları damga vurdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önceki gün kızı Yurda Deniz ve damadı Murat Güler’in Zekeriyaköy‘deki güzellik merkezlerinin açılışına katılan anne Kadriye Deniz, adeta esip gürledi.

Kadriye Özcan’ın, İranlı modacı Samar Dadgar’la olmasını istemediği oğluna söz geçiremeyince, Özcan Deniz’le yaşadığı evi terk ettiği öne sürülmüştü. Seren Serengil, yorumcusu olduğu ‘Söylemezsem Olmaz’ canlı yayınında, oğlunun eski eşi Feyza Aktan’la olaylı boşanma sonrası yeniden üzülmesini istemeyen anne Deniz’in, bu beraberlik için “Rızam yoktur” dediğini belirtmişti.

Kadriye Deniz, “Ben de hayırlı olsun diyorum. Öncelikle kızımla damadıma. Damatlarımla aram çok iyi hepsini seviyorum. Kızlarımla da aram iyi… Daha daha çok torunlarım ile de aram iyi. Allah herkese nasip etsin çocuklarımla ilgileniyorum” dedi.

Torunu Kuzey’le alakalı sorulara, “Bu aralar görmedim, duydunuz yani o konuya çok girmeyi istemiyorum. Bayramda geldi, iyi babası ile birlikte evdelerdi” dedi. “Torununuza özlem duyuyor musunuz?” sorusuna ise, “Duyulmaz mı? Tabii ki duyuyorum. Çocuklarımı da özlerim aynı şekilde. Kuzey’in annesi ile neyse oralara girmeyelim. Kimsenin gözyaşları olmasın benim için bunların hepsini kaldırmak zor. Hele hele Özcan’ın hayatını taşımak kolay değil. Ben de dinlenmek istiyorum herkes istediği yerde olsun birbirlerini üzmesinler” dedi.

Kadriye Özcan, oğlunun İranlı modacı sevgilisi ile ilgili evlilik sorularına, “Özcan eğer mutluysa sonuna kadar tabii ki istiyorum. Onun mutluluğu benim için çok önemli. Yani bir yastıkta baş koysunlar. Başka bir yorum yapmayacağım” dedi.

“Müstakbel gelinimiz ile tanıştınız mı?” sorusuna, “Ben daha önce tanıştım, tabii ki konuştum” derken “Özcan Deniz’in evlenmesine sıcak bakıyormusunuz?” sorusuna ise “Şimdi burası sakat Özcan duysun da bunu ben Özcan’ın evliliğini istemiyorum. Bir tane çocuğu var. Ama kız arkadaşı ile mutluluklar diliyorum. İlla nikah masasına mı oturmak lazım? Gönüller bir olsun kalpler bir olsun. Evet duyacak şu konuşmalarımı, evet evliliğini istemiyorum. Zaman zaman dinliyorum. Belki bu konuşmam kız arkadaşının gücüne de gidebilir bilmiyorum. Ama ben istemiyorum bunu. Özcan’ın da düşünmesi lazım yapmaması lazım” dedi.

 

Özcan Deniz’in annesinden flaş açıklamalar! Müstakbel geline veto

Yorumlar kapalı.