Özcan Deniz ile çekişmeli boşanma süreci yaşayan Feyza Aktan’dan olayların gerçek yüzü

Kalmam için ısrar etti daha sonra 'evimi gasp ediyor' dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti kısa bir süre evli kalmış ve Kuzey isminde bir çocukları dünyaya gelmişti.

Kısa süreli evliliğin ardından boşanmaya karar veren çiftin davası çekişmeli geçmişti.

Feyza Aktan boşanma sürecinde yaşadıklarını TV8’de yayınlanan 2. Sayfa isimli programa anlattı.

ÖZCAN’IN GÜCÜNÜN KARŞISINDA ÇIPLAK KALDIM

Boşanmalarından sonra Özcan Deniz’in kendisi hakkında ‘kötü anne’ iddiasıyla velayet davası açtığını söyleyen Aktan, ‘Velayet davası bir anneye yapılacak en kötü şeylerden birisi fakat ben sadece dava ile uğraşmadım. Özcan bana, ben, avukatlarım, yakın çevrem, ailem, maddi gücüm ve medya gücümü yanıma alarak üstüne geleceğim’ gibi bir niyetle geldi. ‘Benim bütün bu donanımlar karşısında elimde olan tek şey ise ‘haklı’ olmamdı. Özcan’ın gücünün karşısında çıplak kaldım.’ dedi.

EVDE BENİ BEKLEYEN ÇOCUĞUM VAR

‘Adliyedeki basın mensupları ile iletişim halindelerdi bir yandan. Mahkeme sonrası çıkacak haberlerin sürecini yönetebilmek adına. Bunlara şahit oldukça bu gücün altında kalmaktan korktum. Ya haklılığımı ispat edemezsem dedim kendime. Mahkemede duyduğunuz ithamları, eve gidene kadar sindirmeniz gerekiyor. Çünkü evde sizi bekleyen bir çocuğunuz var.‘ sözleriyle konuşmasına devam etti.

KALMAM İÇİN ISRAR ETTİ DAHA SONRA ‘EVİMİ GASP EDİYOR’ DEDİ

Evli olduğumuz sürede oturduğumuz sitede Özcan’a ait üç konut vardı. Bunlardan ikisi ikiz villaydı ve ben hamileyken, Özcan birleşim duvarını kırıp tek ve yapmayı düşünmüştü. Boşandıktan sonra bu evden çıkmak istediğimde ise Özcan Deniz ‘oğlumuz burada doğdu, burada büyüsün.’ diyerek kalmam için ısrar etti.  Boşanırken de sözleşmeye dairelerden tek bir tanesinde oturum hakkım olduğu yazıldı. Ayrılırken bu nokta dikkatimi çekmemişti. Yıllar sonra başıma bu madde üzerinden bir şey geleceğini beklemiyordum. Olayın ardından evime gönderilen kağıtta ‘Feyza’nın tek bir tarafta oturma hakkı vardır, diğer evi benim iznim olmadan kullanıma açmıştır. 2 yıldır kendisine ısrarla çık dememe rağmen evimi boşaltmıyor. 2 yıllık aylık kira bedeli, elektrik, su, doğal gaz bedelleri ile aidatı bana güncel faiziyle birlikte geri vermesini talep ediyorum’ yazılmıştı. Ertesi gün ise basında ‘evimi gasp ediyor’ şeklinde haberler çıkmıştı.

BU ZİHNİYET KARŞISINDA NE YAPABİLİRİM?

‘Özcan Deniz’den boşanırken maddi bir talepte bulunmadım. Boşanma sözleşmemize, ‘Feyza’nın sevgilisi olamaz, olursa da tüm verilenler geri alınacaktır’ diye bir madde eklendi. Ben artık bu zihniyet karşısında ne yapabilirim diye düşünmeye başladım. Konuştum olmadı, sustum olmadı, zeytin dalı uzattım olmadı, bağırdım, anlayabileceği dilden konuşmaya çalıştım. Kalıyorum olmuyor, gidiyorum olmuyor… Ne yapacağım konusunda bir fikrim yok. Bu süreçte işitmediğim hakaret kalmadı. En çok da ‘olan çocuğa oluyor’ denilmesine üzülüyorum. Kuzey’i bu süreçten korumaya çalışıyorum. İçimde fırtınalar koparken ona bir şey yansıtmamaya çalıştım.’ dedi.

Özcan Deniz ile çekişmeli boşanma süreci yaşayan Feyza Aktan’dan olayların gerçek yüzü

Yorumlar kapalı.