Oyuncu Umut Kurt ve sanat yönetmeni sevgilisi nişanlandı

Umut Kurt, bir süredir birlikte olduğu sanat yönetmeni Melisa İnci ile Nişantaşı'ndaki bir mekanda nişanlandı. Evlilik yolunda ilk adımı atmanın mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncu, "Bizi yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederiz" dedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Beynelmilel’ filmi ve ‘Hatırla Sevgili’ dizisiyle tanınan oyuncu Umut Kurt (40), bir süredir aşk yaşadığı sanat yönetmeni Melisa İnci ile evlilik yolunda ilk adımı attı.

İkili, önceki gün Nişantaşı’ndaki bir mekanda nişanlandı. Gece boyunca dans edip, eğlenen çifti, mutlu günlerinde ailesi ve dostları yalnız bırakmadı. Kurt ile İnci’nin nişan töreninden fotoğraflar da sosyal medyada paylaşıldı.

Mutlu birlikteliklerini sürdüren çiftten Kurt, tören sonrası, “Bizi yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” mesajını yayınlamayı da ihmal etmedi. Takipçilerinden ikiliye çok sayıda “Mutluluklar” mesajları yağdı.

Kurt, 6 ay önce sevgilisinin önünde diz çöküp, romantik bir evlenme teklifinde bulunmuştu. Ünlü oyuncunun sürpriziyle neye uğradığını şaşıran İnci, Kurt’a “Evet” yanıtını vermişti.

O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Kurt, paylaşımında, “Her gün yanında olmak için uyanacağım…” ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü çiftin fotoğraflarına tebrik mesajları yağmıştı. İkilinin paylaşımlarına; Aslı Bekiroğlu, Zeynep Bastık, Ümit Kantarcılar ve Deniz Sipahi gibi ünlü isimler de yorum yapmıştı.

 

Oyuncu Umut Kurt ve sanat yönetmeni sevgilisi nişanlandı

Yorumlar kapalı.