Oyuncu Ezgi Mola, koronavirüse yakalandı

Masumlar Apartmanı dizisinin başrol oyuncusu dizi çekimleri sırasında koronavirüse yakalandı. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, "İki aşımı da yaptırdığım için en ufak semptom göstermeden geçiriyorum" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRT 1 ekranlarında yayımlanan Masumlar Apartmanı dizisinde rol alan Ezgi Mola, sosyal medya hesabından koronavirüs testlerinin bazılarının pozitif çıktığını dile getirdi. Kendisini karantinaya aldığını belirten Mola, test yaptırmaya devam edeceğini söyledi.

“7 KEZ TEST YAPTIRDIM”

Cem Yılmaz’ın Netflix için çektiği Erşan Kuneri dizisinin çekimleri sırasında Covid-19’a yakalandığını söyleyen oyuncu, koronavirüsü hafif atlattığını açıkladı. Instagram hesabından açıklamalarda bulunan Mola, “Arkadaşlar, temasım olduğu için kendimi karantinaya aldım. 7 kez test oldum, testlerimin bazıları pozitif, bazıları ise negatif. Dolayısıyla bu risk durumu devam ettiği için de sürekli negatif çıkana kadar ben testlerime devam edeceğim. İki doz aşı olmamın etkisiyle en ufak bir semptom göstermiyorum. İyi ki iki aşımı da yaptırmışım” dedi.

“LÜTFEN AŞINIZI YAPTIRIN”

İki doz aşısının da olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, ““Ne yazık ki yoğun bakımda ünitesine bulunan hastalarının yüzde 90’ının aşısı yok. Lütfen siz de aşınızı yaptırın” çağrısında bulundu.

Oyuncu Ezgi Mola, koronavirüse yakalandı

Yorumlar kapalı.