Otel odasında tacize uğradığını belirten Kamişli: “Nüfuslu kişiler delil karartıyor”

Kardelen Kamişli, iş için gittiği Kırıkkale’de otelde gece saatlerinde odasına şahıs ile ilgili işlem yapılmadığını söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şube Yöneticisi Kardelen Kamişli, iş için gittiği Kırıkkale’de Carmine Otel’de kalmıştı. Gece habersizce odasına giren Seyit Muhammet Sarı’yı karşısında gören Kamişli, dehşet dolu anlar yaşayan Kamişli, Sarı’yı polise ilk bildirdiğinde “Rüya görmüş olabilirsiniz hanımefendi” yanıtı almıştı. Sarı daha sonra ifadesi alınarak serbest bırakılmıştı. Kamişli sesini sosyal medyadan duyurmaya çalışmıştı.

9 Eylül günü yaşanan olay hakkında konuşan Kamişli, gece yarısı uyandığında Sarı’yı gördüğünde şok olduğunu söyleyerek, “Şahıs ‘Sen kimsin?’ diye sorduğumda ‘Sen Nurbanu’nun arkadaşısın’ dedi. Ayakkabısını çıkarmaya çalışırken, hışımla yatağımdan kalkabildim. Yataktan kalkmaya çalıştığımda beni tutmaya çalıştı. Sarhoşluğunun da etkisiyle beni tutamadı. Resepsiyondaki görevliyi aradım. Çünkü en yakındaki telefon otel telefonuydu. Resepsiyonu aradığımda bavulumun üzerindeki ceketini de alarak, kaçıp gitti. Ne kadar zaman odamda durduğunu maalesef bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

Delil için polisi bekledim ama gelmediler

Kamişli, resepsiyon görevlisi ile görüştükten sonra odasının kapısını kapattığını ancak kapının tekrar çalındığını belirterek, devamında yaşananları şöyle anlattı:

Kapıyı açtığımda sessiz ol anlamında ‘Hişştt’ diye ses duydum. Sessiz ol anlamında işaret yapıyordu. Hemen kapıyı kapattı, polisi aradım. Odamdan çıkamadığımı, burada elindeki sigarayı bıraktığını ve delil olduğunu söyledim. Polis odama dahi gelmedi. (Sarı) Hatta başka kişilerin de odasına girmiş. Polis ilk gelişinde diğer odasına girilen kişiler de şikayetçi olmadığı için gitmiş. Daha sonrasında ben artık yakaladığını ve gittiğini görevliden teyit ettiğimde, aşağıda 2 beyefendiyle karşılaştım. (Sarı’nın) Onların da odasına girdiğini ve hatta birini yumrukladığını anlattılar, fakat kendilerinin şikayetçi olmayacaklarını söylediler. Ben şikayetçi olacağımı ilettim ve şahsın derhal tutuklanmasını istedim. Polisi tekrar aradım. Gözaltına alındı ve ifadesi alındıktan sonra bırakıldı.”

Delil karatma iddiası

Otelden şikayetçi olan Kamişli, Sarı’nın kartlı giriş yapılabilen odasına nasıl girdiğinin açıklanmasını isteyerek, “Otel maalesef olayın yaşandığı kattaki kameraların bozuk olduğunu söylüyor. Kartlı geçiş sistemlerinde sadece benim odamdaki kartımın kullanıldığını iddia ediyor. Ben uyurken, bu kartla nasıl giriş çıkış yapılıyor. Delil karartma söz konusu. Kırıkkale’de nüfusu olan kişilerin delil karartması söz konusu” diye konuştu.

Otel odasında tacize uğradığını belirten Kamişli: “Nüfuslu kişiler delil karartıyor”

Yorumlar kapalı.