Oscar ödüllü oyuncu Teksas Valisi seçilebilir

Daha önce siyasete girebileceğinin sinyalini veren Oscar ödüllü oyuncu ve yapımcı Matthew McConaughey, son yapılan anket sonuçlarına göre aday olursa Teksas Valisi seçilebileceğini gösterdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerikalı aktör Matthew McConaughey (52), son yapılan bir ankete göre, Teksas Valisi seçilme ihtimali, görevdeki Greg Abbott‘tan yüksek çıktı.

Sputnik’te yer alan habere göre; Dallas Morning News’un anketi, Teksaslıların neredeyse yarısının valilik için oylarını McConaughey’e vereceğini gösterdi.

Sonuçlara göre, Teksaslıların yüzde 43’ü Oscar ödüllü oyuncuyu desteklerken, oyların yüzde 35’inin görevdeki Vali Abbott’a gittiği görüldü.

Amerikalı oyuncu Matthew McConaughey’in Demokrat aday Beto O’Rourke karşısında ise yüzde 50 oy aldığı görüldü.

Matthew McConaughey, geçtiğimiz yıl kasım ayında ABD’de gerçekleşen başkanlık seçimleri öncesi ve sonrası yaptıkları yorumlarla dikkat çeken ünlü yıldızlar arasında yer almıştı.

Radyo sunucusu Hugh Hewitt’le röportaj yapan Matthew McConaughey, siyasetle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü oyuncu, siyasete girebileceğinin sinyalini vermişti.

“İNSANLAR BİRBİRİNE GÜVENMİYOR”

Matthew McConaughey, “Teksas Valisi ya da başka bir politik kariyer düşünüyor musun?” sorusuna, şu şekilde cevap vermişti:

Bilmiyorum. Bu bana bağlı olmayabilir. Benden daha çok insanların bunu isteyip istemeyeceği önemli.

Politika şu sıralar biraz sorunlu. Hangi tarafta olduğunuz önemli değil. Sosyal ilişkiler bozuldu. İnsanlar birbirine güvenmiyor. Kendimize de güvenmiyoruz. Politika kendini yeniden tanımlandığında bununla daha çok ilgilenebilirim.

Oscar ödüllü oyuncu Teksas Valisi seçilebilir

Yorumlar kapalı.