Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Adalet Nöbeti”nin beşinci gününde Meclis’te gözaltına alındı

Gergerlioğlu, “Biz bu görüntüleri 90’larda da gördük” dedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM’de nöbetini sürdüren HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu sabah saatlerinde uyuduğu odadan tuvalete gittiği sırada Meclis’te polisler tarafından gözaltına alındı.

Gergerlioğlu, “Biz bu görüntüleri 90’larda da gördük” dedi.

Milletvekilliği düşürüldükten sonra TBMM’de Adalet Nöbetine başlayan Ömer Faruk Gergerlioğlu, polis tarafından gözaltına alındı.

Ömer Faruk Gergerlioğlu, "Adalet Nöbeti"nin beşinci gününde Meclis'te gözaltına alındı

Kaçmaz: Kıyafetlerini giyilmesine müsaade edilmeden, sürükleyerek  götürüldü

HDP Şırnak Milletvekili Hüseyin Kaçmaz, “Yine AKP- MHP faşist ruhunun ülkeye dayattığı hukuksuz uygulamalar sonrası, barbarca görüntülerin yaşanabileceğini bir kez daha gördük.  Ömer Hocamızın vekilliğinin hukuka aykırı düşürülmesinden sonra kendisinin bu haksız, hukuksuz karara karşı sürdürdüğü eylemin 5. Gününde sabah namazı için uyanıp lavaboya girdiğinde aniden yüzlerce polis koridoru kuşatma altına alındı.  Ömer Hocamız abdest alınırken, kendisine tebligat yapılmadan, kıyafetlerini giyilmesine müsaade edilmeden, sürükleyerek  götürüldü.  Barbarlık vardı.” dedi.

Gözaltı ile ilgili sosyal medya hesabından tepki gösteren CHP’li Sezgin Tanrıkulu, “Sevgili dostum @gergerliogluof TBMM’de lavaboda abdest alırken gözaltına alındı. Zulmünüze, zalimliğinize lanet olsun…” dedi.

Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Adalet Nöbeti”nin beşinci gününde Meclis’te gözaltına alındı

Yorumlar kapalı.