Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir nişanlandı

Kısa bir ayrılık sürecinden sonra ilişkilerine ikinci bir şans veren oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, aile arasında düzenlenen törenle evlilik yolunda ilk adımı attı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oğuzhan Koç, yaz sonunda evleneceği Demet Özdemir’i ailesinden istedi. Çift aile arasında düzenlenen törende nişan yüzüklerini taktı. Törende Demet Özdemir’in hazırladığı tuzlu kahveyi içen Koç’un ” Bence mükemmel bir karışım” demesi güldürdü.

Demet Özdemir’in Zekeriyaköy’deki ailesinin evine giden Koç, sevgilisini ailesinden istedi.

O anlara dair fotoğraflar da hemen sosyal medyaya düştü.

“Panzehri de geliyor bekle”

Demet Özdemir’in hazırladığı tuzlu kahveyi alan Oğuzhan Koç, istemeye katılan İbrahim Büyükak’ın “Panzehri de geliyor bekle” deyince,  kahkahayı bastı.

Daha sonra çift, yan yana oturdu.

Tuzlu kahveyi içti

Meraklı gözler Oğuzhan Koç’un ne söyleyeceğini merak ederken, şarkıcı “Bence karışım güzel” dedi.

Bu anlar gülüşmeleri de beraberinde getirdi.

İstemenin ardından çiftin yüzükleri takıldı…

“İKİMİZ DE BİRBİRİMİZE ÇOK ŞANSLI GELDİK”

Özdemir, daha önce Koç ile birlikteliği hakkında “İkimiz de birbirimize çok şanslı geldik. İkimiz de çok mutluyuz. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

“GELİNLİK HAYALİ KURMAMIŞTIM”

Henüz gelinlik seçmediğini belirten oyuncu, “Gelinlik provasını tabii ki yapacağım ancak onun için yarım gün ayıramam. İstediğim gibi olması için tüm günümü provada geçirmeliyim.” demişti.

Hayalinde özel bir şey olmadığını belirten Demet Özdemir, “Ben 15 yaşından bu yana çalışıyorum. Hiç düğün dernek, gelinlik falan hayal etmediğimi fark ettim. O yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum.” şeklinde konuşmuştu.

 

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir nişanlandı

Yorumlar kapalı.