Oğuzhan Asiltürk’ün ölümünün ardından siyasilerden ilk açıklama

Siyasiler 86 yaşında hayatını kaybeden Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk için başsağlığı mesajları paylaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybeden Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk için başsağlığı mesajı paylaştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybeden Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk için başsağlığı mesajı paylaştı.

CHP’den yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun Asiltürk’ün vefatı nedeniyle Karamollaoğlu’nu telefonla aradığı belirtildi. Oğuzhan Asiltürk’e Allah’tan rahmet dileyen Kılıçdaroğlu’nun Milli Görüş camiasına da başsağlığı dileğinde bulunduğu bildirildi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Asiltürk’ün ölümünün ardından sosyal medya hesabından, “Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün vefatından büyük üzüntü duyduk. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun” mesajını paylaştı.

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybeden Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk için başsağlığı mesajı paylaştı.

Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Türk devlet ve siyaset hayatının muhterem isimlerinden birisi olan, aynı zamanda Milli Görüş’ün kurucularından ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Sayın Oğuzhan Asiltürk’ün vefatından büyük bir üzüntü duyduğumu bilhassa ifade etmek isterim. Ebediyete irtihal eden Merhum Oğuzhan Asiltürk’e Cenabıallah’tan rahmetler niyaz ediyor; saygıdeğer ailesine, Saadet Partisi camiasına, sevenlerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, ruhu şad, kabri nur olsun.”

 

Oğuzhan Asiltürk’ün ölümünün ardından siyasilerden ilk açıklama

Yorumlar kapalı.