Nurgül Yeşilçay’dan şaşırtan evlilik itirafı: Üşeniyoruz

Son olarak rol aldığı Kefaret dizisi final yapan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, evlilik itirafıyla şaşırttı. Necati Kocabay ile uzun süredir birliktelikleri devam eden Yeşilçay, "“Valla evlenmek için vakit bulamıyoruz. Biz evlenmeye üşeniyoruz" cevabıyla şaşkına çevirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki akşam sevgilisi Necati Kocabay ve oğlu Osman Nejat Özer’in de aralarında bulunduğu kalabalık bir arkadaş grubuyla Bebek Otel’de yemekteydi. Yeşilçay, evlilik ve rol aldığı ‘Kefaret’ dizisinin final yapması hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Oğlunun çok önemli bir sanat okulunu kazandığını ve onun için kutlama yemeğine çıktıklarını ifade eden Yeşilçay, Kefaret dizisinin final yapmasıyla birlikte tatile çıkacaklarını ifade etti.

“Dizinin gününü değiştirirseniz seyirci durmaz gider”

Dizisinin final yapmasıyla ilgili olarak konuşan Yeşilçay, “Geç kalınmış bir karardı. Siz eğer dizinin gününü değiştirirseniz seyirci durmaz gider. Öyle de oldu” dedi.

“Evlenmek için vakit bulamıyoruz, üşeniyoruz”

Necati Kocabay ile uzun süredir birliktelikleri devam eden Nurgül Yeşilçay, evlilik ile ilgili gelen soru üzerine, “Valla evlenmek için vakit bulamıyoruz! Doğruyu söylemek gerekirse biz evlenmeye üşeniyoruz! Bu nedenle arkadaşlarımızın bile diline düştük. Onlar, ‘organize olup sizi düğüne çağıracağız’ diyorlar. Gerisini siz düşünün artık” diyerek şaşırttı.

Nurgül Yeşilçay’dan şaşırtan evlilik itirafı: Üşeniyoruz

Yorumlar kapalı.