Nihat Doğan’dan Alişan’ı kızdıracak sözler: Evlendikten 7 ay sonra çocuğu oldu

Nihat Doğan, Alişan'ın "Buse'yi bugüne kadar öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim" açıklamasına tepki gösterdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alişan ve Buse Varol ikilisinin boşanacaklarına dair çıkan dedikodulara canlı yayında yanıt veren Alişan, “Eşiniz ile birbirinizi kıskanır mısınız? Buse Varol’un dizide öpüşme sahnesi olsa ne dersin?” sorularına, “Buse’yi bugüne kadar öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim” yanıtını verdi.

Sözleri tartışmaya neden olan Alişan’a bir yanıt da ‘Al Sana Haber’ programında yorumculuk yapan Nihat Doğan’dan geldi.

Flash TV’de yayınlanan Al Sana Haber programında Alişan’ın sözleri hakkında konuşan Nihat Doğan, “Alişan ne zaman evlendi. Çocuğu ne zaman oldu? Evlendikten 7 ay sonra çocuk oldu! Alişan’ı kınıyorum. Alişan’ın imam nikahını düğünden bir gün önce Nihat Hatipoğlu yaptı. Alişan’ı kınıyorum. Buse buna sessiz kalırsa Buse’yi de kınıyorum” dedi.

“KUMAR OYNARSINIZ AMA ‘KARIMA ONU YAPTIRMAM’ DERSİNİZ”

Sinirlerine hakim olamayan ve Alişan için ” Diyanet İşleri Başkanlığı’na İzzet YıldızHan’ı, yardımcılığına da Alişan’ı atayın olsun bitsin” diyen Doğan, sözlerine şöyle devam etti: “Kumar oynarsınız, onu yaparsınız, bunu yaparsınız, yalarsınız, yutarsınız. İş popülizme gelince, ‘Karımı onu yaptırmam, bunu yaptırmam’.”

Öte yandan Nihat Doğan hayatına girecek kadının oyuncu olması haline rol gereği öpüşme sahnesinde oynayabileceğini de söyledi.

Nihat Doğan’dan Alişan’ı kızdıracak sözler: Evlendikten 7 ay sonra çocuğu oldu

Yorumlar kapalı.