Nicole Kidman’dan Nine Perfect Strangers itirafı: Pandemide adeta Rus ruleti oynadık

Nicole Kidman, Nine Perfect Strangers'ın pandemi döneminde çekilmesini Rus ruletine benzetti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hollywood yıldızı Nicole Kidman (54) başrolünde oynadığı ve yapımcılarından biri olduğu Nine Perfect Strangers (Dokuz Mükemmel Yabancı) adlı diziyi Avustralya’da pandeminin ortasında çekerken büyük stres yaşadıklarını açıkladı.

Kidman, 100 milyon dolarlık dizinin setinde oyuncuların ve tüm çalışanların corona virüse yakalanmaması için tüm kurallara uyarken endişeli olduklarını söyledi.

Sette salgına karşı tüm kuralların uygulandığını, bu sayede kimsenin corona virüse yakalanmadığını belirten Nicole Kidman, “Geriye dönüp baktığımda, çekimlerde finansörlerin de dahil olduğu bir Rus ruleti oynadığımızı görüyorum” dedi.

Dizi, ABD’de isteğe bağlı video hizmeti sunan web sitesi Hulu’da ekranlara geliyor.

Nine Perfect Strangers oyuncu kadrosu

Regina Hall, Melissa McCarthy, Michael Shannon, Manny Jacinto, Tiffany Boone, Luke Evans, Melvin Gregg, Grace Van Patten, Asher Keddie, Samara Weaving ve Bobby Cannavale’nin de yer aldığı dizi, butik bir sağlık merkezine katılan 9 farklı ve stresli şehir sakinini konu alıyor.

Nine Perfect Strangers konusu

Dizi gözlerden uzak bir sağlık merkezinde yolları kesişen 9 yabancının hikayesini konu ediyor. Zihinlerini ve bedenlerini arındırmak için 10 gün süren bir tedaviye katılan 9 yabancı bu süreçte kendileri beklenmedik durumlar içerisinde bulur. Nicole Kidman’ın merkezin yöneticisi Masha rolünü canlandırdığı dizinin senarsit ve showrunner koltuğu David E. Kelley ve John Henry Butterworth’e emanet.

Nicole Kidman’dan Nine Perfect Strangers itirafı: Pandemide adeta Rus ruleti oynadık

Yorumlar kapalı.