Netflix’te koronavirüs paniği: Bina boşaltıldı, çalışanlar evlerine gönderildi

Dünyanın en popüler dijital yayın platformu Netflix, koronavirüs salgını ile karşı karşıya. Netflix'in Los Angeles'taki binasında bir çalışanda koronavirüs şüphesi oluşması sebebiyle bina boşaltılırken, çalışanlar evlerine gönderildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en popüler dijital yayın platformu Netflix, bir çalışanında yeni tip koronavirüs şüphesi oluşması sonrasında Los Angeles ofisini kapattı. Netflix yöneticileri tüm çalışanlarına evlerine gönderirken, evlerinden çalışmaya devam etmelerini estedi. Potansiyel koronavirüs hastasının çalıştığı Los Angeles’taki binada ise derinlemesine bir temizlikten çalışması başlatıldı.

Netflix yorum yapmaktan kaçındı

Amerika’da çok sayıda ofis, stüdyo ve şirket ofislerini kapatırken, koronavirüs salgınına çare bulunana kadar çalışanlardan uzaktan çalışmalarını istedi. Netflix yöneticileri ise yaşanan panik hakkında yorum yapmaktan kaçınırken, ofis binasında büyük bir temizlik çalışması yapıldığı bilgisi alındı.

Ayrıca Broadway tiyatroları, tema parkları, spor etkinlikleri ve konserler gibi büyük kamusal alanların tümü kapatılıyor, erteleniyor veya iptal ediliyor. Stüdyolar ayrıca merakla beklenen canlı aksiyon “Mulan” ve dokuzuncu “Hızlı ve Öfkeli” film de dahil olmak üzere büyük tiyatro yayınlarını ertelemeye başladı.

Netflix’te koronavirüs paniği: Bina boşaltıldı, çalışanlar evlerine gönderildi

Yorumlar kapalı.