Netflix, TUDUM etkinliğinin programını açıkladı

Netflix, 25 Eylül'de düzenlenecek Hayranlara Yönelik Küresel Netflix Etkinliği'nin programını açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

25 Eylül’de ilk kez gerçekleştireceğimiz “TUDUM: Hayranlara Yönelik Küresel Netflix Etkinliği“nin programının tamamını bugün yayınladık.

Etkinliğin ilk saatini, komedyen Lilly Singh sunacak. Bu bölüm, yeni soygun filmi Red Notice‘den özel bir klip, Bridgerton ve Ozark dizilerinin son sezonlarından özel ilk bakış materyalleri ve özel bir Stranger Things sürprizi içeriyor.

Baş Aşağı Dünya’dan yayına katılan Stranger Things yıldızları Finn Wolfhard ve Caleb McLaughlin ikinci saati sunacak. Hayranlar ikinci saatte The SandmanVikings: Valhalla ve Cobra Kai 4. Sezon’a ilk bakış materyallerini ve yeni Extraction filminin tanıtımını izleyebilecek.   Bunların yanı sıra Cowboy Bebop‘ın açılış jeneriğine göz atma şansı da yakalayacak. Ayrıca Netflix Pazarlama Direktörü Bozoma Saint John’un moderatörlüğünde düzenlenen bir panelde Charlize Theron, Regina King, Zazie Beetz ve diğer birçok Netflix aksiyon yıldızını dinleyebilecek.

Üçüncü ve son saatin sunuculuğunu ise Bridgerton‘dan Nicola Coughlan üstlenecek. Bu son bölüm, Emily in Paris 2. Sezon’un ilk tanıtım fragmanı ve ilk yayın tarihi açıklaması, The Crown‘ın yeni kraliçesinden özel bir karşılama mesajı, Don’t Look Up adlı yeni filmden özel bir klip, Umbrella Academy‘nin oyuncularıyla kamera arkası videosu, Ölüler Ordusu‘nun öncesini konu alan Hırsızlar Ordusu adlı filmin ilk fragmanı ve The Witcher‘dan daha önce yayınlanmamış materyaller ve flaş haberler gibi öne çıkan anlara sahne olacak.

100’den fazla dizi, film ve stand-up gösterisini temsil eden en büyük yıldızlarımız ve yaratıcılarımızdan 145’i aşkın isim, özel içerikler ve daha önce hiç yayınlanmamış videolarla dolu bu heyecan verici gün için sanal sahnedeki yerlerini alacak.

Netflix’te bir dizi veya film izlediğinde duyduğun ilk sesten ilham alan TUDUM, ilk küresel hayran etkinliğimiz. Hedefimiz ise oldukça basit: Dünya genelindeki Netflix hayranlarını eğlendirip onurlandırmak.

Netflix, TUDUM etkinliğinin programını açıkladı

Yorumlar kapalı.