Nejat İşler'in başrolünde olduğu Saygı 2’nin ilk fragmanı yayımlandı

Nejat İşler’in başrolünde olduğu Saygı 2’nin ilk fragmanı yayımlandı

Ercüment Çözer’in kendi adaletlerini sağlamaya kararlı iki gençle karşılaşmasını konu alan ‘Saygı’ dizisinin ikinci sezonundan ilk fragman yayımlandı. Dizi önümüzdeki günlerde BluTV'de izleyici karşısına çıkacak.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Efsaneleşmiş Behzat Ç. dizisinin anti kahramanı Ercüment Çözer’in hikayesine odaklanan Saygı dizisinin ikinci sezonundan ilk fragman yayımlandı.

Geçen yıl Blutv’de izleyicilerle buluşan dizinin başrollerinde Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner ve Erkan Can yer alıyordu. Yeni sezonda dizinin kadrosuna, başarılı oyuncular Sarp Akkaya ile Damla Sönmez de dahil oldu.

Dizinin ilk sezonunda, içinde yaşadıkları yozlaşmış toplumdaki çürümüşlüğe son vermek isteyen Helen (Miray Daner) ve Savaş’ın (Boran Kuzum) kendi adaletlerini sağlamak için verdikleri mücadelede yollarının alışılmışın dışında bir adalet anlayışı olan Ercüment Çözer’le (Nejat İşler) kesişmesi konu alınmıştı.

Inter Medya imzalı ‘Saygı 2’nin senaryosunu Ercan Mehmet Erdem üstlenirken yönetmen koltuğundaysa Ender Mıhlar oturuyor.

Dizi önümüzdeki günlerde Blutv’de izleyicilerle buluşacak.

Nejat İşler’in başrolünde olduğu Saygı 2’nin ilk fragmanı yayımlandı

Yorumlar kapalı.