Nejat İşler: ‘Ercüment Çözer’ sevişken bir karakter. Onda aşk yok!

Gümüşlük'te yaşamaya başlayan Nejat İşler, İstanbul'a yalnızca dizi ve film çekimleri için gidiyor. Oyuncu, rol aldığı dizideki 'Ercüment Çözer' karakteri hakkında konuştu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başrolünde olduğu ‘Saygı’ dizisinin ikinci sezonu öncesi Yasemin Şefik’in hazırladığı ‘Mevzu Aşk’ programına konuk olan Nejat İşler, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bodrum’un Gümüşlük Mahallesi’nde yaşayan ünlü oyuncu, yaz sezonunun açılmasıyla birlikte ünlü isimlerin de akın ettiği gözde tatil bölgesinde bir süre olmayacağını açıkladı.

“Herkes Bodrum’a giderken, ben şimdi altı ay buradayım. Hatta herkes gider Mersin’e, ben giderim tersine gibi bir şey oldu. Bu sezon boyunca işler var, İstanbul’da olacağım” dedi.

Nejat İşler: 'Ercüment Çözer' sevişken bir karakter. Onda aşk yok!

Nejat İşler, hayat verdiği ‘Ercüment Çözer’ karakteri hakkında, “Ercüment, sevişken bir karakter. Onda aşk yok. Zaten geçen sezon aşkı kullanmıştı” yorumunu yaptı.

Yasemin Şefik’in “Yazıların, kitapların da çok sevildi. İlk kitapta hayatını anlattın. O kitap film olacak mı?” sorusuna, “O iş biraz zor, sonuçta hayatım” yanıtını verdi.

Kahkaha dolu programda 49 yaşındaki oyuncu, izleyicilere de sürpriz projesini açıkladı, “Kitabımda yer alan bir öyküyü sinemaya uyarlayacağım.”

Nejat İşler: ‘Ercüment Çözer’ sevişken bir karakter. Onda aşk yok!

Yorumlar kapalı.