Kültür Sanat
Nazım Hikmet, Çiğli’de anılacak
Türk edebiyatının duayen isimlerinden Nazım Hikmet 119. doğum yıl dönümü kapsamında Çiğli Belediyesi’nin düzenleyeceği online şiir etkinliğiyle anılacak.

Çiğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Şiir Atölyesi ve Şiir Kalbimizde Edebiyat Kültür Platformu’nun organize edeceği etkinlik 15 Ocak Cuma günü saat: 20:00’de Pandemi şartlarından ötürü online olarak gerçekleştirilecek. Müzisyen Erkan Demir bağlaması eşliğinde birbirinden değerli ezgileri şiirseverler için seslendirecek. Online olarak düzenlenecek etkinliği izlemek isteyenler kultur@cigli.bel.tr adresinden kayıt olabilecekler.
BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ: MORAL VE UMUT OLACAK
Covid-19 salgınıyla mücadele içerisinde geçen Pandemi sürecinin toplumu psikolojik olarak da yorduğunu ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Pandemi şartlarından ötürü uzun zamandır Kültür-sanat etkinliklerimize ara vermiştik. Vatandaşlarımıza moral vermek için Edebiyatımızın usta ismi Nazım Hikmet’in doğum günü anısına online şiir gecesi düzenleyeceğiz. Değerli şairimizin yıllar geçse de unutulmayan şiirlerini hep birlikte dinleyeceğiz. Aşılanmanın da başladığı bu süreçte etkinliğimizin gelecek güzel günler için ekstra bir motivasyon kaynağı olacağına inanıyorum. Tüm sanatseverleri etkinliğimize katılmaya bekliyorum” dedi.

-
Yaşam16 saat önce
Yargı dizisinin Savcı Derya’sı Şükran Ovalı’dan evlilik itirafı
-
Yaşam2 gün önce
3-5 bin TL’ye şıklık mümkün diyen Yasemin Özilhan’dan: ‘hayat çok pahalı’
-
Yaşam1 gün önce
Derya Şensoy’un baba özlemi: ‘sana hiçbir zaman doyamadım baba’
-
Yaşam19 saat önce
‘Hiçbir şey yapmayıp gündem olan’: Merve Boluğur
-
Gündem2 gün önce
Şeref Oğuz canlı yayında açıkladı: Dolar şu anda 22 TL’den işlem görüyor
-
Gündem2 gün önce
Türkiye’nin en zehirli yılan türü sürü halinde görüntülendi
-
Yaşam2 gün önce
İkizi Seda adaya veda etmişti… Survivor Sema’dan intikam yemini
-
Yaşam20 saat önce
Rihanna anne oldu!