Mustafa Sandal fatura paylaşarak isyan etti: Resmen elektrik çarpmış

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, gittiği bir işletmeye gelen elektrik faturasını paylaştı. Sandal paylaşımında elektrik fiyatlarına yapılan zammın geri alınması çağrısında bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elektrik zamları sonrası gelen yüksek faturalar herkesi isyan ettirdi. Yurttaşlar sosyal medyada faturalarının görsellerini paylaşarak tepkilerini dile getirirken, pek çok ilde elektrik zamlarının geri alınması için eylemler düzenlendi.

Ünlüler de yüksek elektrik fiyatlarına karşı zaman zaman tepkilerini dile getiriyor. Son olarak şarkıcı Musfafa Sandal, gittiği Bennu isimli işletmeye gelen 80 bin liralık elektrik faturasını paylaştı.

Mustafa Sandal, sosyal medya hesabından bir arkadaşına ait olan ve yeni açılan bir restorana gelen elektrik faturasını paylaştı. Sandal paylaşımında “Hayırlı olsuna gittim pişman oldum! Levent’te yeni açılan Bennu isimli mekan. Elektrik faturası ‘80 bin 417 Lira’ Resmen Bennu’yu elektrik çarpmış! İnsanların evlerine gelen faturalar da cabası! Bir an evvel ‘düzenleme’ falan değil, direkt zamlar geri alınmalı” ifadelerini kullandı.Mustafa Sandal

Mustafa Sandal fatura paylaşarak isyan etti: Resmen elektrik çarpmış

Yorumlar kapalı.