Murat Yıldırım: Sektör sorunları sektörle konuşulur, asgari ücretle geçinenle değil

“Tahmin edemeyeceğin kadar zor bir dünya” diye tanımladığı oyunculuk yolculuğunu anlatan Murat Yıldırım, “Zor şartlarda çalışıyoruz diye isyan eden oyuncuları da anlamakta güçlük çekiyorum. Sektör sorunları sektörle konuşulur, asgari ücretle geçinenle değil” ifadesini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyunculuğu “Tahmin edemeyeceğin kadar zor bir dünya” diye tanımlayan Murat Yıldırım, Hürriyet’ten Hakan Gence’ye verdiği röportajda, “Zor şartlarda çalışıyoruz diye isyan eden oyuncuları da anlamakta güçlük çekiyorum. Kimi kime şikayet ediyorlar? Sektör sorunları sektörle konuşulur, asgari ücretle geçinenle değil! Aksi takdirde herkesin hemen, aldığınız ücreti dörtle çarpıp aylığınızı hesaplayabilecek matematiği var” ifadesini kullandı.

“YENİ OYUNCULAR 3-5 BÖLÜMDE STAR OLMAK İSTİYOR”

“Magazinde yer alıp yükselişi kolaylaştırırım gibi bir düşüncem hiç olmadı” diyen 41 yaşındaki oyuncu, “Aklım sadece oyunculukla fark edilebilmeye çalıştı. O dönem bunun tahmin edebileceğin zorluklarını yaşadım ama bu benim tercihimdi. Zor olan kısmı daha uzun bir yolculuk istiyor. Şimdi bazı yeni oyuncuları görüyorum, üç-beş bölümde star olmak istiyorlar. Sosyal medya üzerinden onların savaşı da zorlu olacak. Kendinin tam ne olduğunu bilememenin verdiği zorlukla savaş… Ben direncimi bu yolda kazandım” diye konuştu.

“O, SONSUZLUĞU BERABER İSTEDİĞİM BİRİ”

Eşi İmane Elbani’ye karşı duyduğu aşkla ilgili de konuşan Yıldırım, “Daha dün İmane’ye ‘Neredeyse dört yıl olmuş, ne çabuk geçti’ dedim. 4 bin yılda da, daha fazlasında da yanında böyle hissedeceğim biri İmane… Her şeyi onunla yapmak istiyorum ve bunun için tekrar tekrar yüz binlerce yıl gerek. O, sonsuzluğu beraber istediğim biri. Ben onu, onun da beni sakındığı gibi her şeyden sakınıyorum. Onun da beni sevdiği gibi, kendimden daha çok seviyorum. Günlerce, aylarca hatta yıllarca ondan bahsedebilirim. O her şeyin en iyisine, en güzeline layık” dedi.

Murat Yıldırım: Sektör sorunları sektörle konuşulur, asgari ücretle geçinenle değil

Yorumlar kapalı.