Muhammed Gümüşkaya kimdir ve kaç yaşında? Muhammed Gümüşkaya nereli, hangi mevkide oynuyor?

Fenerbahçe'nin gelecek vaadeden genç yıldızlarından Muhammed Gümüşkaya kimdir ve kaç yaşında? Muhammed Gümüşkaya nereli, hangi mevkide oynuyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin HJK Helsinki ile oynadığı Avrupa Kupası maçında attığı muhteşem gol ile dikkat çeken genç oyuncusu Muhammed Gümüşkaya oldu. Mesut Özil’in yerine giren oyuncu, birkaç dakika geçmeden attığı muhteşem gol ve oynadığı futbol ile göz doldurdu. Hâl böyle olunca da, gelecek vaad eden isim hakkındaki araştırmalar da artış gösterdi. Peki, Muhammed Gümüşkaya kimdir, kaç yaşında ve hangi mevkide oynuyor? İşte, Muhammed Gümüşkaya’nın hayatı ve tüm merak edilenler…

MUHAMMED GÜMÜŞKAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

1 Ocak 2001’de İstanbul’da dünyaya gelen Muhammed, futbola 2012 yılında Fenerbahçe altyapısında başladı. 1 Ocak 2001’de İstanbul’da dünyaya gelen Muhammed, futbola 2012 yılında Fenerbahçe altyapısında başladı. Sırasıyla U14, U15, U16, U17 kategorilerinde forma giyen Muhammed, hücum bölgesinin her pozisyonunda rahatlıkla görev alabiliyor.

U17’de gösterdiği performansla dikkat çeken genç oyuncu, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Piyasa değeri 75 bin euro olan Muhammed, milli formayı altyaş gruplarında 18 kez giydi.

Muhammed Gümüşkaya kimdir ve kaç yaşında? Muhammed Gümüşkaya nereli, hangi mevkide oynuyor?

Yorumlar kapalı.