Müge Boz Caner Erdeniz çifti bebekleriyle verdiği pozları paylaştı

Müge-Boz-Caner-Erdeniz-çifti-bebekleriyle-verdiği-pozları-paylaştı

Oyuncu Müge Boz ile basketbolcu Caner Erdeniz, 2019 yılında dünyaevine girmişti. Ünlü çift, aynı yıl kızları Vina’yı kucaklarına almıştı.

BİR OĞULLARI OLDU

1 Haziran 2024’te ikinci çocuklarına kavuşan ünlü çift, bebeğin cinsiyetini doğumda öğrendi. Boz ile Erdeniz, oğullarına Rika adını verdi.

Birkaç hafta önce minik oğullarının yüzünü ilk kez gösteren ünlü çiftten Caner Erdeniz, Rika ile yeni pozlarını takipçileriyle paylaştı.

“OĞLUM RİKA”

Erdeniz, paylaşımına nazar boncuğu ve mavi kalp emojisiyle “Benim oğlum Rika” notunu düştü. Minik Rika’ya “Babasının kopyası”, “Caner aynı sen” gibi yorumlar yapıldı.

MÜGE BOZ KAYITSIZ KALAMADI

Baba oğulun bu karelerine kayıtsız kalamayan Müge Boz da eşinin paylaşımını kendi sosyal medya hesabından “Fındıklarım değil de ne?” notuyla paylaştı.

NEDEN RİKA İSMİNİ SEÇTİLER?

Boz, oğlunun isminin neden Rika olduğu hakkında “Biz aslında Rika ismine Kosta Rika tatilinde karar verdik. Elvin Levinler’in eşi Bülent önerdi. Bizim de hoşumuza gitti, anlamlarını araştırmaya başladı” ifadelerini kullanmıştı.

Oyuncu “Rika, varlık içinde, refah içinde anlamına geliyor. Japonca’da barış içindeki hükümdar demek. Arapça’da ise eski zamanlarda kullanılan çok özel bir yazı biçimi anlamında” demişti.

Exit mobile version