Müge Anlı’da şoke eden sözler: Oğlum iyileşsin diye 4 kara kedi kestik

Dolandırıldığını iddia ederek Müge Anlı'nın programına katılan İsmail Çırakkoca oğluna yapılan sözde büyünün bozulması için 4 kara kedi, 4 at ve 20 koyun kestiklerini söyleyerek izleyenlerin kanını dondurdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ATV’de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Antalya’dan katılan İsmail Çırakkoca’nın açıklamaları kan dondurdu. Oğlunun psikolojik rahatsızlıklarının düzelmesi  ümidiyle sahte hocalara 2 milyon lira para kaptırdığını iddia eden Çırakkoca, eşinin yeğenin de sahte hoca ile işbirliği içinde olduğunu iddia etti.

Evine gelen sahte hocanın bazı odalarda muska bulması üzerine kendilerine büyü yapıldığına inanan Çırakkoca, bu büyünün bozulması için sahte hocaya 10 bin lira para verdi. Çırakkoca, oğlunun psikolojik sağlığının düzelmemesi üzerine yeğeninin aracılıyla tekrar sahte hocaya başvurdu. Çırakkoca’nın iddiasına göre sahte hoca oğlunun iyileşmesi için 4 kara kedi, 4 at ve 20 koyun kesilmesi gerektiğini söyledi. Hayvanların kesilmesi karşılığında sahte hocaya para veren Çırakkoca 14 yılda toplamda 2 milyon lirasını kaybettiğini iddia etti.

Hayvan Hakkı savunucuları tepkili

Çırakkoca’nın kesilen hayvanlar ile ilgili açıklamasının ardından hayvan hakkı savunucuları sosyal medyadan tepki gösterdi. Zaman zaman bazı bölgelerde siyah kedilerin kaybolduğu ya da kuyruğunun kesildiği biliniyordu. Hayvan hakkı savunucuları sözde büyülerde bu hayvanların kullanıldığını ve önlem alınması gerektiğini defalarca vurgulamıştı.

 

Müge Anlı’da şoke eden sözler: Oğlum iyileşsin diye 4 kara kedi kestik

Yorumlar kapalı.