Muazzez Ersoy: Annemin aldığı altın bilezikleri sahne kıyafeti almak için bozdurdum

Ünlü sanatçı Muazzez Ersoy ‘Biz Bize’ isimli programa katıldı. Muazzez Ersoy, “Rahmetli annemin doğum günümde bana aldığı iki altın bileziği ondan habersiz bozdurarak ilk sahne kostümümü almıştım. Şimdi gençlere bu konuda yardımcı oluyorum” diyen Ersoy, özel hayatıyla ilgili de açıklamalar yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Para’da yayınlanan Sinan Özedincik ve Sonat Bahar’ın sunumuyla ekrana gelen ‘Biz Bize’ isimli programa katılan usta sanatçı Muazzez Ersoy, ilk sahne kıyafetini nasıl aldığını ve özel hayatıyla ilgili açıklamalar yaptı.
Muazzez Ersoy pandemi dönemde 3-4 kilo aldığını belirtti ve günde bir öğün yemek yediğini açıkladı.

 

Muazzez Ersoy, sözlerine şu şekilde devam etti, “Uzun yıllar önce uzak doğu sporu yaptım, halter çalışması yaptım. Şimdi artık sporu sahnede koşturarak yapıyorum. Sahnede o kadar çok efor sarf ediyorum ki, kostüm üstüme yapışıyor. Su içinde kalıyorum gerçekten. Ben rahmetli annemin doğum günümde bana aldığı iki altın bileziği ondan habersiz bozdurarak ilk kostümümü almıştım.” O şekilde sahneye çıktım. Önümde benim gibi düşünenler olmadığı için zorluk çektim. Ben de kostümlerimi sahneye yeni çıkacak olan güzel kızlarımıza hediye ediyorum. Doğru ve doğal görünümü koruduğu sürece estetiğe karşı değilim.”

Muazzez Ersoy: Annemin aldığı altın bilezikleri sahne kıyafeti almak için bozdurdum

Yorumlar kapalı.