Milli Eğitim Bakanı Selçuk’tan telafi eğitimi açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, telafi eğitimiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Selçuk ayrıca, "Okullarımız 2 Temmuz'dan yeni eğitim-öğretim yılının başlayacağı tarihe kadar okulların fiziksel imkanlarından faydalanmak isteyen öğrencilerimiz için açık tutulacak" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Selçuk’un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

OKUMA YAZMA TARAMASI

Okullar yazın açık olacak, isteğe bağlı telafi yapılacak. Yaz boyu okullarımızda çocuklarımızı ağırlayacağız. 1’inci sınıftan ikinci sınıfa geçen öğrencilerimiz için okuma yazma taraması başlatılacak. Bu taramalarımızın sonuçlarına göre ihtiyacı tespit edilen öğrencilere ek ders ve ek materyal desteği sağlayacağız. Ortaokul öğrencilerimizin de yeterlilik düzeyi değerlendirilecek.

OKULLAR YAZIN AÇIK OLACAK

Sosyal ve duygusal programa dayalı telafi eğitimi yapılacak. Okullarımız 2 Temmuz’dan, yeni eğitim-öğretim yılının başlayacağı tarihe kadar okulların fiziksel imkanlarından faydalanmak isteyen öğrencilerimiz için açık tutulacak. Yaz boyu okullarımızda çocuklarımızı ağırlayacağız, isteyen öğrencilerimize fiziksel etkinlikler, isteyen öğrencilerimize akademik programlar sunabileceğiz. Öğretmenlerimiz de bu programlarda öngörülen ders saati üzerinden görev alabilecekler”

Milli Eğitim Bakanı Selçuk’tan telafi eğitimi açıklaması

Yorumlar kapalı.