Meteoroloji’den denizler için fırtına uyarısı!

Meteoroloji, Doğu Karadeniz, Ege Denizi ve Akdeniz'de yarın itibariyle etkili olması beklenen ve saatteki hızının 75 km'ye ulaşacağı tahmin edilen fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji, Doğu Karadeniz, Ege Denizi ve Akdeniz’de yarın itibariyle etkili olması beklenen ve saatteki hızının 75 km’ye ulaşacağı tahmin edilen fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı şöyle:

“Doğu Karadeniz’de yarın (15.01.2021) ilk saatlerden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına bekleniyor. Fırtınanın aynı gün öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Ege Denizi’nde yarın (15.01.2021) ilk saatlerden itibaren, kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğu, güneyinde batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına bekleniyor. Fırtınanın aynı gün öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz’de yarın (15.01.2021) öğle saatlerden itibaren batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına bekleniyor. Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.”

Meteoroloji’den denizler için fırtına uyarısı!

Yorumlar kapalı.