Mesut Özil İstanbul’da: ‘Benim için de bir rüya gerçek oluyor’

Fenerbahçe’nin yeni transferi Mesut Özil eşi Amine Gülşe ve kızı Eda’yla İstanbul’a geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Kulübünün bu akşam imza atmak için Türkiye’ye gelmek için yola çıktığını duyurduğu 32 yaşındaki Özil’i taşıyan uçak saat 01:05’te İstanbul Atatürk Havalimanı’na indi. Çok heyecanlı olduğunu ifade eden Özil şunları söyledi: “Ben her zaman Fenerbahçeli’ydim bir rüya benim için de gerçek oluyor tek Fenerbahçe için değil. İnşallah başarılı oluruz. İnşallah her şey güzel olacak.”

Kulübün tahsis ettiği özel uçakla İstanbul’a gelen futbolcuyu sportif direktör Emre Belözoğlu, yönetici Selahattin Baki ve bir gazeteci ordusu karşıladı. Özil yoldayken kısıtlamayı delerek havalimanına giden 30-40 taraftar polis tarafından uzaklaştırılmıştı.

Mesut Özil İstanbul’da: ‘Benim için de bir rüya gerçek oluyor’

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal’dan ayrılan Özil, Britanya’nın başkenti Londra’dan yola çıkarken sarı lacivert atkıyla poz vermişti. Uçaktan da Fenerbahçe atkısı ve kendisi için özel tasarlanan sarı-lacivert maskeyle indi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un defalarca “Gerçekleşmesi zor bir rüya” dediği transfer gerçek olurken Özil’in Türkiye’ye gelişi sosyal medyada büyük ses getirdi.

FB taraftarının ilgisine teşekkür eden Özil, “Allah razı olsun onlardan. Her zaman destekliyorlar. Fenerbahçeli olarak ne kadar büyük bir camia olduğumuzu biliyoruz. İnşallah onlara sahada teşekkür edebilirim” dedi.

Dünya futbolunun patronu FIFA’nın resmi Twitter hesabından, Özil’in Fenerbahçe’nin açıklamasını paylaştığı mesajını retweet edildi.

Mesut Özil İstanbul’da: ‘Benim için de bir rüya gerçek oluyor’

Mesut Özil çılgınlığı: Uçağının rotasını 200 bine yakın kişi izledi

Fenerbahçe’nin anlaşmaya vardığı Mesut Özil’i Türkiye’ye getirecek olan uçak İngiltere’nin başkenti Londra’dan Sabiha Gökçen Havalimanına geliş sürecinde,  FlightRadar adlı sitede Mesut Özil’i taşıyan uçağı canlı yayında izleyenlerin sayısı 200 bine ulaştı.

Mesut Özil İstanbul’da: ‘Benim için de bir rüya gerçek oluyor’

Yorumlar kapalı.