Mesut Özil Fenerbahçe’de mi? Mesut Özil kimdir, kaç yaşında, nereli?

Bir süredir Fenerbahçe ile adı anılan Mesut Özil’in transferi gerçekleşti iddiası gündeme geldi. Özil’in transferi konusunda kısa süre içerisinde resmi açıklamanın da gelmesi bekleniyor. Peki, Mesut Özil kimdir, kaç yaşında? İşte kariyeri…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe transfer haberleri kapsamında oldukça önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bir süredir adı sarı lacivertli takımla anılan Özil’in transferi sonrası sarı lacivertli taraftarlardan binlerce paylaşım geldi.

MESUT ÖZİL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? İŞTE KARİYERİ

1988 Almanya Gelsenkirchen doğumlu olan Mesut Özil, kariyerine de Gelsenkirchen’in altyapısında başladı. Daha sonra bıradan Schalke 04’ün altyapısına transfer olan Özil, Rot Weiss, RW Essen ve Schalke 04’ün genç takımlarında oynadıktan sonra 2006 yılında Schalke 04’ün A takımına yükseldi.

2 yıl burada top koşturan Özil, ardından 2008 yılında Werder Bremen’e transfer oldu. 2010 yılında ise kariyerinin zirvesine ulaştığı Real Madrid ile anlaşan Özil burada ortaya koyduğu performansla birçok takımın ilgisini çekti.

3 yıllık Real Madrid macerasının ardından 2013’te Arsenal’a tranfer olan Mesut Özil yaklaşık 7 yıldır da bu takımda forma giyiyordu.

Fenerbahçe Mesut Özil’le anlaştı iddiası

Mesut Özil Fenerbahçe’de mi? Mesut Özil kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yorumlar kapalı.