Merve Tektaş’tan evlilik yıldönümünde duygulandıran paylaşım: İçimde yanan ateş hiç sönmeyecek Selçuk

Eşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybeden Merve Tektaş, 14. evlilik yıl dönümlerini duygusal bir mesajla kutladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz yıl temmuz ayında Koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Eşini kaybettikten sonra derin bir sessizliğe gömülen Merve Tektaş evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla kutladı.

“Geçen yıl bugün evliliğimizi son kez kutluyacağımızı bilmiyordum ama benim için bugün 14 yıl oldu ve daha nice yıllarımız olacak. Belki sen çok uzakta olacaksın ama hep bizimle olacaksın. Yine haykırıyorum beni hiç kırmadığın için ve iyi ki sen olduğun için çok teşekkür ederim benim canım Selçuk’um. Sevgiyi, mutluluğu paylaşmak ne kadar güzelmiş ama acıyı yaşamak çok zormuş. Mervoş’un seni her zaman çok seviyor olacak ve benim içimde yanan ateş hiç sönmeyecek. Biz elbet bir gün buluşacağız, bu böyle yarım kalmıycak ve ben o günü her zaman umutla bekleyeceğim. İyi ki… İyi ki sen… İyi ki… Seni çok seviyorum”

Merve Tektaş'tan evlilik yıldönümünde duygulandıran paylaşım: İçimde yanan ateş hiç sönmeyecek Selçuk

Merve Tektaş’tan evlilik yıldönümünde duygulandıran paylaşım: İçimde yanan ateş hiç sönmeyecek Selçuk

Yorumlar kapalı.