Merve Özbey’den kötü haber: Ağır geçiriyorum

Geçtiğimiz gün koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve evde karantinada olduğunu açıklayan şarkıcı Merve Özbey, yayınladığı bir video ile sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Halsizlik ve eklem ağrılarının olduğunu söyleyen Özbey, "Sabah kalkınca kendimi daha kötü hissediyorum. Çok dikkatli olun, çok fazla vaka var. Ben çift aşı olmama rağmen kimisi çok hafif belirtilerle atlatıyor ama benimki biraz ağır..." dedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan Merve Özbey, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Şarkıcı, “Halsizlik ve eklem ağrılarım var. Dikkatli olun. Aşılı olmama rağmen biraz ağır geçiriyorum” dedi.

Merve Özbey, Instagram sayfasından bir video paylaşarak son sağlık durumunu açıkladı, “Bugün düne göre bir tık daha iyiyim.
Benim hastalığım biraz ağır geçiyor. Halsizlik ve eklem ağrılarım var. Çift aşılı olmama rağmen ağır geçiyor. Arayan soran herkese teşekkür ederim.
Ünlü isim, koronavirüs testinin pozitif çıktığını ise şu sözlerle duyurmuştu:

Üzülerek söylüyorum ki bugün yaptırdığım Covid-19 testim pozitif… Sizlerle bir süre uzak kalacağız ama 10 gün sonra test sonucum negatife döner dönmez yeniden buluşacağız. Hepinize tedbirli ve sağlıklı günler diliyorum.

Merve Özbey’den kötü haber: Ağır geçiriyorum

Yorumlar kapalı.