Merve Boluğur’dan şaşırtan cevap: Egzozu bozuk kamyon gibiyim!

Son dönemde oyunculuğun yanı sıra şarkıcılık ve YouTube kanalı açarak gündemde olan Merve Boluğur, dikkat çeken açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde oyunculuğun yanı sıra şarkıcılık ve YouTube kanalı açarak gündemde olan Merve Boluğur, dikkat çeken açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran 33 yaşındaki Merve Boluğur, son olarak Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle soru-cevap yaptı. Merve Boluğur, “İlişkide sürekli sorun çıkarıyorum ve istemsiz her şeye alınıyorum. Bunu nasıl aşabilirim?” sorusuna dikkat çeken çeken bir karşılık verdi. Ünlü oyuncu, “Özel ilişkide iyi değilim. Egzozu bozuk kamyon gibiyim. Günümüz ilişkilerinde kadınlar erkekleşti. Erkeklerin birçoğu da kadın gibi” ifadelerini kullandı.

MERVE’NİN TAHAMMÜL EDEMEDİKLERİ

Geçtiğimiz günlerde bir psikologla YouTube kanalından video yayınlayan Merve Boluğur, ilişkide tahammül edemediklerini şöyle sıralamıştı:

“Aşırı cool olması”, “Ergen olması”, “Anne bağımlısı olması”, “Kaotik ve kıskanç ilişki”, “Aşırı iltifat etmesi ve büyük cümleler kurması.”

“İLİŞKİDE İYİ DEĞİLİM”

Kendi aşklarından ve ilişkilerin doğasından bahseden  Boluğur, “İlişkileri iyi diye gözükenler taviz veriyorlar. Çok sabır gösterip kendini hiçe sayanlar var” demişti. Ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Ben sırf bir şeyler gerçekleşsin diye orada duramıyorum. ‘Bir sevgilim var, el alem görsün, şu kadar parası var’ demiyorum. Yanlış bir yerde olmaktansa kendi dünyamda kalırım. Karşımızdaki insanı anlamaya yönelik hareket etmeliyiz. Mesela kaçan kovalanır bana çok çiçek alıyor diyebilirsin. Fakat o senin popülerliğin, güzelliğin için olabilir. O anki boşluktan olabilir. O insanı önemseyebildiğin zaman sağlam bir şeyler kurabilirsin.

Erkeğin genetik yapısı ve yaratılışından ötürü fiziksel kuvveti var. Kadının evin içini düzenlediği, erkeğin dışarıyla ilgilendiği alanlar söz konusu. Kendimi bir arı gibi düşünürsem erkeğin konmasını, erkeğin bulmasını istiyorum. İnip kalkmalarım zaten meşhur. Çünkü popo kıvrımlarımı önemsiyorum. Hafif de kaslı bir görüntü. Fena değil. Sağlıklı bir bedenim var. Sürekli beraberiz ona saygı duyuyorum, iyi bakıyorum.” 

Merve Boluğur’dan şaşırtan cevap: Egzozu bozuk kamyon gibiyim!

Yorumlar kapalı.