Merve Boluğur: ‘İstersem saniyesinde koluma birini takarım’

Oyunculuk kariyerinden sonra single çıkarma hazırlığında olan Merve Boluğur, aşk hayatı hakkında konuştu. 'İstersem koluma birini takarım. Çok basit bir şey, Benim iki dakikamı, bir dakikamı hatta saniyemi alır' dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merve Boluğur, annesi Nehra Boluğur ile birlikte Nişantaşı’nda alışveriş yaparken görüntülendi.

Oyuncu Boluğur, kalbinin boş olduğunu belirtti. ‘Hayatımda kimse yok, laf olsun diye birileriyle çıkmayı sevmiyorum. ‘İstersem koluma birini takarım. Çok basit bir şey, Benim iki dakikamı, bir dakikamı hatta saniyemi alır. Mevzu o değil. Gerçek ilişkiler kurmayı çok seviyorum. Derin bağlar kurmayı… Ondan seçici davranıyorum’ dedi.

Merve Boluğur'u hayranları acımadan eleştirdi! Kalite sıfır

SEKSİ VE KADINSI ŞEYLERİ SEVİYORUM

Boluğur, yakında yeni single’ını yayınlayacağını duyurdu. Oyuncu, sözleri kendisine ait şarkısıyla ilgili şunları söyledi: ‘Aranje kısmında son dokunuşları yapıyoruz. Okumalar bitti. Duygularımı anlatmayı çok seviyorum. Tamamen duygularımla yola çıkarak yazdığım bir şarkı. Yaşanmışlıklar var. Böyle seksi, kadınsı ve dişi şeyleri çok seviyorum. O duygumu düşünerek yazdım. Daha önce müzik eğitimi almadım, bu içsel bir şey.’

Merve Boluğur, sahneye çıkacak mısınız? sorusuna ise: ‘Teklif geliyor ama öyle bir düşüncem yok, Gülşen’i çok beğeniyor ve cesur buluyorum’ cevabını verdi.

Merve Boluğur: ‘İstersem saniyesinde koluma birini takarım’

Yorumlar kapalı.