Meltem Miraloğlu’nun eşi tarafından darp edildiği iddiası! Hamile olduğu ortaya çıktı…

Kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı Patrick Grady ile evlenen oyuncu Meltem Miraloğlu, eşi tarafından darp edilince hamile olduğu ortaya çıktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Hayat Devam Ediyor” dizisiyle yıldızı parlayan 34 yaşındaki Meltem Miraloğlu, 2019 yılında kendisinden 48 yaş büyük ABD’li Patrick Grady (82) ile nikah masasına oturmuştu.

Amerikalı Patrick Grady bir dargın bir barışık ilişkisini sürdüren Miraloğlu’nun hamile olduğu ve bunu eşinden gizlediği iddia edildi. Oyunculuk kariyerine devam etmek isteyen Miraloğlu, bu kararını eşine iletti.

Hollywood’a gitmek isteyen Miraloğlu’nun bu talebi Patrick tarafından reddedildi. Çıkan tartışmada genç oyuncu evinin bahçesinde eşi tarafından darp edildi.

‘TEKLİF GELMİYOR’ DEYİP ABD’YE GİTMİŞTİ!

2019 yılında Amerika’ya yerleşen Meltem Miraloğlu, “Beni ekranda görememenizin sebebi, şu an bir proje teklifi gelmiyor ve proje teklifi alamadığım için ben bugün Amerika’dayım ve beni ekranda göremiyorsunuz.” ifadelerini kullanmıştı.

ABD’ye yerleşen Meltem Miraloğlu, şaşırtan bir paylaşımda bulunmuştu:

“Kendimi bulmak için çıktığım bu yolda, kendimi kaybetmemek ve bunca zulme karşı akıl sağlığımı korumak tek dileğim. (Allah biz gençleri, büyüklerimizin zulmünden ve de tecavüzünden korusun) Miraloğlu”

Meltem Miraloğlu’nun eşi tarafından darp edildiği iddiası! Hamile olduğu ortaya çıktı…

Yorumlar kapalı.