Meltem Miraloğlu hamile mi? Suskunluğunu bozdu!

34 yaşındaki ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu, 82 yaşındaki Amerikalı Patrick Grady ile nikah masasına oturduktan sonra magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. O günden beri her hareketi olay olan Miraloğlu, hakkındaki ilginç iddialarla sık sık adından söz ettiriyor. Kendisinden 48 yaş büyük Patrick ile evlenen oyuncunun, geçtiğimiz günlerde hamileyken eşi tarafından darp edildiği iddia edilmişti. Bu iddiaları yalanlayan oyuncunun, şimdi de üvey oğluyla mahkemelik olduğu konuşuluyor. Meltem Miraloğlu sonunda sessizliğini bozdu,

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meltem Miraloğlu, Amerika’ya yerleşmesinin ardından kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile evlenmişti. Miraloğlu’nun Amerika’da yaşadığı süreçle ilgili ortaya çıkan detaylar sık sık gündem oluyor.

Geçtiğimiz aylarda evden kaçan oyuncuyu ikna etmek isteyen eşinin ona kırmızı renkte son model bir otomobil hediye ettiği konuşulmuştu.

Miraloğlu’nun ayrıca ABD’li kocasına vasiyet yazdırdığı ve Patrick’in öldükten sonra tüm mal varlığının kendisine bıraktığını da iddia etmişti.
Hakkındaki iddiaların ardı arkası kesilmeyen Meltem Miraloğlu’nun, geçtiğimiz günlerde hamile olduğu öne sürülmüştü.
Miraloğlu’nun hamileliğinin ise eşi tarafından darp edildiğinde ortaya çıktığı iddia edilmişti.

Miraloğlu hakkında yeni iddialar ortaya çıktı. Meltem Miraloğlu’nun ABD’li kocasına vasiyet yazdırdığı ve Patrick’in öldükten sonra tüm mal varlığını kendisine bıraktığı konuşuluyordu.

Hakkında çıkan iddialar sonrası sessizliğini bozan Meltem Miraloğlu ise sosyal medya hesabından haberleri tiye alan bir paylaşımda bulundu.

Meltem Miraloğlu hamile mi? Suskunluğunu bozdu!

Meltem Miraloğlu hamile mi? Suskunluğunu bozdu!

Yorumlar kapalı.