Kadın
Melek İpek: 27 gündür hiç dayak yemedim
Melek İpek’in avukatı aracılığıyla gönderdiği mesajda, “27 gündür hiç dayak yemedim. Ben burada olduğum için kızlarım dışarıda daha rahat” ifadeleri yer aldı.

Antalya’da işkence edip, kendisini ölümle tehdit eden 12 yıllık eşi Ramazan İpek’i öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan 2 çocuk annesi Melek İpek, 27 gündür tutuklu bulunduğu cezaevinden avukatı aracılığıyla mesaj gönderdi.
Döşemealtı ilçesinde yaşayan 31 yaşındaki Melek İpek, kocası tarafından kelepçeli işkence ve cinsel saldırıya maruz kaldı.
Saatlerce süren işkence sırasında çıkan arbedede av tüfeğinin patlaması sonucu kocasını öldüren Melek İpek, jandarmayı arayarak teslim oldu.
Jandarma ve savcılık ifadesinde yaşadığı dehşeti tüm detaylarıyla anlatan Melek İpek, gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı.
Cinayete ilişkin soruşturma devam ederken, Melek İpek’in avukatlığını yapan Ahmet Onaran, Hüseyin İlerioğlu, Merve Özer Er ve onları destekleyen 10’a yakın avukat, 15 Ocak tarihinde İpek’in tutukluluğuna itiraz etti. Dilekçeyi değerlendiren 1. Sulh Ceza Hakimliği, tutukluluğa itirazı reddetti.
“BEN BURADA OLDUĞUM İÇİN KIZLARIM DIŞARIDA DAHA RAHAT”
Avukatı Ahmet Onaran, Melek İpek’i dün tutuklu bulunduğu cezaevinde ziyaret etti.
Onaran, son durumu hakkında bilgi aldığı müvekkilinin, “Gönderilen tüm mektupları ağlayarak okudum. Elimden geldiğince cevap veriyorum. Cevap veremediklerimden benim için özür dile avukat bey. Onlara selam söyle. Dışarıda en çok kızlarıma sarılıp uyumayı özledim, bir de patates kızartmasını. Ben devletime ve onun adaletine güveniyorum. Burada 27 gündür hiç dayak yemedim ve ben burada olduğum için kızlarım dışarıda daha rahat” sözlerini sosyal medya hesabından paylaştı.

-
Yaşam1 gün önce
Johnny Depp ile Amber Heard davasında ‘Türkiye’ ayrıntısı
-
Yaşam1 gün önce
Hamdi Alkan duyurdu: Billur Kalkavan kansere yakalandı
-
Yaşam8 saat önce
Zeki Alasya’nın eşinden duygusal paylaşım
-
Yaşam2 gün önce
Dilan Çiçek Deniz büyük beğeni topladı
-
Sağlık16 saat önce
DSÖ, ‘maymun çiçeği’ hastalığının nasıl bulaştığını açıkladı
-
Yaşam1 gün önce
Ece Erken’den ‘Benan Kocadereli’ tepkisi
-
Yaşam1 gün önce
Emin Alper’den Cannes’da Gezi mesajı
-
Sağlık2 gün önce
Prof. Alpay Azap: Maymun çiçeği pandemi olabilir