Mehmet Ali Erbil’den Tatlıses’in evlendiği iddialarına esprili yanıt: Nikahına giderdik ama bir şey takamazdık

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil önceki gün Tarabya'da objektiflere yansıdı. Erbil, yakın dostu İbrahim Tatlıses hakkında çıkan evlilik haberlerine, "Gönül nikahı yaptı" yanıtını verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Oğlu Ali Sadi, kızı Sezin ve torunu Elisa ile sahilde güzel havanın keyfini çıkaran Mehmet Ali Erbil, futbol maçlarını izleyerek vakit geçirdiğini söyledi.

Kaçış sendromu nedeniyle uzun bir süredir tedavi gören ve ekranlardan uzak kalan şovmen yaz sezonunda bir program ile sevenlerinin karşısına çıkacağını belirtti.

Ünlü şovmen, yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses’in yardımcısı Gülçin Karakaya ile evlendiği haberlerine ilişkin, “Gönül nikahı yaptı, İbrahim resmi bir şey yapmadı. Nikahına giderdik ama bir şey takamazdık” diye espri yaptı.

Erbil, “Yaz sezonunda bir programa başlayabilirim. Çarkıfelek de olabilir başka bir programda olabilir” dedi.

Muhabirlerin, “Kızlar peşimi bırakmıyor demiştiniz. Yeniden evlenmeyi düşünür müsünüz?” sorusuna Erbil, “Şu anda öyle bir şey yok. Instagram’dan yürüyorum sadece” diyerek esprili cevap verdi.

Erbil, geçtiğimiz günlerde de Yeniköy’de gazetecilerin sorularını yanıtlamış ve çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

“BÖYLE BİR AÇIKLAMAYA GEREK YOKTU”

Ünlü şovmen, yıllar önce Nefise Karatay ile bir dergiye verdiği pozdan yaşadığı pişmanlığı dile getirmişti. Erbil, bunun hatırlatılması üzerine yaptığı açıklamayı boşboğazlık olarak nitelendirmişti.

Mehmet Ali Erbil, “Böyle bir açıklamaya gerek yoktu. Benim içimde yıllardır bir vicdan azabıdır. Yaptığım bir yanlıştı. Dünyada bunu Brad Pitt ile Angelina Jolie yapmıştı. Biz de Türkiye’de öncü olalım dedik” şeklinde konuşmuştu.

Mehmet Ali Erbil’den Tatlıses’in evlendiği iddialarına esprili yanıt: Nikahına giderdik ama bir şey takamazdık

Yorumlar kapalı.