Mehmet Ali Erbil tarafından taciz edildiğini iddia eden Ece Ronay iki buçuk aylık hamile olduğunu açıkladı

'Karpuz' isimli şarkısı ile popüler olan Ece Ronay, geçtiğimiz aylarda klibinde oynayan şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa etmiş ve Erbil'den "taciz" ve "hakaret" sebebiyle şikayetçi olmuştu. Aralarındaki dava devam eden ünlü isimlerden Ronay cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Bugün hamile olduğu iddialarıyla gündeme gelen sosyal medya fenomeni, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile konuya açıklık getirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Ali Erbil’in taciz mesajları attığı söylenen ve bu yüzden de adı gündemden düşmeyen ünlü fenomen Ece Ronay ile ilgili bugün ilginç bir iddia atıldı.

‘Söylemezsem Olmaz’ programının canlı yayınında; Ece Ronay’ın iki buçuk aylık hamile olduğu iddia edildi. Bu iddiaların ardından sessizliğini bozan sosyal medya fenomeni, konuya açıklık getirdi.
Bugün ‘2. Sayfa’nın canlı yayınına katılan ve 22 Ocak tarihinde evleneceğini müjdeleyen Ronay, hamilelik iddialarının ardından bir video çekti. Instagram hesabından da yayınladı.

Ronay, YouTube kanalında bu konuyla ilgili bir video çektiklerini ancak daha kurgu aşamasında olduğunu söyledi. Videonun hazırlandığı ofisteki bir çalışanın bunu basına sızdırdığını söyleyen ünlü isim, bebek beklediğini duyurdu.
Öte yandan Ece Ronay’ın yayınladığı videoda ‘Evlilik yolunda olduğum’ dediği nişanlısı daha önce Mehmet Ali Erbil ile video çekmiş ve birlikte ‘olayı kapatalım’ demişlerdi.

Bu videoya sinirlenen şarkıcı, “Ben kimsenin böyle saçma bir özrünü kabul etmiyorum. Mehmet Ali Bey yılların kurdu, bizim Mehmet de saf. Kandırıp kullanmış olmalı diye düşünüyorum. Nişanlım Mehmet’in nazik barış teklifini de sonuna kadar reddediyorum” açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Milliyet

Mehmet Ali Erbil tarafından taciz edildiğini iddia eden Ece Ronay iki buçuk aylık hamile olduğunu açıkladı

Yorumlar kapalı.